Slavne bebice

'Baby boom': Slavne bebe koje su obilježile godinu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam pregled najpoznatijih beba rođenih u 2013. godini!

2013. godina ostat će zapamćena po pravom 'baby-boomu' kod poznatih celebrityja. Moglo bi se reći da je Princ George zasjenio sve, no i ostale slavne bebe izborile su se za svojih '5 minuta'!

Pogledaj i ovo Shakira - 4 Izgleda slomljeno Shakira viđena prvi put otkako je Pique snimljen s misterioznom djevojkom, čini se da to pjevačici nije najbolje sjelo

Kraljevska beba - Najiščekivanije rođenje u FOTOGRAFIJI!

1. Princ George Alexander Louis od Cambridgea

Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea s oduševljenjem su dočekali rođenje svog dječaka nakon, kako se činilo, mučnog i dugog čekanja.

George Alexander Louis rodio se 22. srpnja, a na krštenju je imao sedmero kumova, šest prijatelja Williama i Kate iz djetinjstva i sa školovanja te Williamovu sestričnu Zaru Tindall. Takav izbor protivi se dosadašnjoj tradiciji po kojoj su članovi europskih kraljevskih obitelji bili kumovi jedni drugima.

2. North West

Američka najpoznatija beba i najnoviji član obitelji Kardashian rođena je u lipnju ove godine. Iako je Kim poznata po tome da voli dijeliti s javnosti što radi, kada je mala princeza u pitanju, slavni mama i tata slažu se da ju ne eksponiraju previše u medijima.

3. Luna Bardem

Oskarovka Penelope Cruz rodila je djevojčicu Lunu na isti dan kada je rođena i kraljevska beba.

Glumici i njezinu suprugu Javieru Bardemu Luna je drugo dijete jer par već ima dvogodišnjeg sina Leonarda.

4. Milan Piqué Mebarak

Shakira i Gerard Piqué u siječnju su postali ponosni roditelji malog Milana, čije ime na slavenskom znači 'drag i milostiv', na starorimskom 'marljiv i vrijedan', a na sanskrtu 'ujedinjenje'.

5. Maceo Robert Martinez

Halle Berry dobila je sina! Mali Maceo Robert prvo joj je dijete sa suprugom Olivierom Martinezom. Halle je svoju trudnoću opisala kao čudo, a par se odlučio za ime 'Maceo' čije je značenje 'Božji dar'.

6. Autumn James Hallisay

Jennifer Love Hewitt i Brian Hallisay vrlo su zaposleni- ne samo da su dobili svoje prvo dijete, kćerkicu Autumn James, već su i objavili da će se vjenčati...U tajnosti, naravno!

7. Axl Jack Duhamel

Josh Duhamel i Fergie objavili su fotku svog sina s porukom: 'Axl Jack Duhamel, dan prvi. Život je dobar :) #paparazziyoucanleaveourhousenow'.

8. Carmen Gabriela Baldwin

Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria u kolovozu su postali ponosni roditelji male Carmen Gabriele. 'Presretni smo što vas možemo obavijestiti o rođenju naše kćeri Carmen Gabriele. Apsolutno je savršena', rekli su svjetskim medijima. 'Dobrodošla na svijet, Carmen! Ja sam je**** sestra! Najbolja starija sestra! Volim te puno', napisala je njezina starija sestra Ireland na svom Twitter profilu.

9. Noah Bublé

Kanadski pjevač Michael Bublé jedva je dočekao podijeliti fotku svog tek rođenog sina, Noaha. Na fotki vidimo da čak nije imao vremena skinuti bolničku odjeću.

10. Ace Knute Johnson

Pjevačica Jessica Simpson dobila je svoje drugo dijete - i prvog sina- putem planiranog carskog reza. Zvijezda i njezin zaručnik znali su da će dobiti sina i prije nego što je rodila. 'Ja nemam brata pa ne mogu dočekati našeg malog dječaka', rekla je Jessica.

Osim ovih slavnih beba, uskoro nam na svijet stiže još nekoliko slavnih nasljednika. Gwen Stefani 'vodi u ovoj utrci' jer očekuje svoje 3. dijete, baš kao i Kate Winslet, dok Olivia Wilde, Tamara Ecclestone i Simon Cowell čekaju svoje prvorođene. Drew Barrymore te David Arquette postat će ponosni roditelji po drugi put.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene