Kemija još postoji

Šest godina poslije prekida jedan od najomiljenijih zvjezdanih parova opet zajedno?

Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) +0 Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Galerija

Kristen Stewart i Robert Pattinson upoznali su se 2008. godine na snimanju filma ''Sumrak saga'', započeli su vezu, a prekinuli su 2012.

Trogodišnja veza Kristen Stewart i Roberta Pattinsona došla je kraju 2012. godine, kada je glumica ulovljena u zagrljaju Ruperta Sandersa, redatelja filma ''Snjeguljica i lovac'' na kojem su zajedno radili. Nakon što su prekinuli, Robert je utjehu pronašao u pjevačici FKA Twigs, a Kristen je muškarce zamijenila ženama pa je ljubovala prvo s asistenticom Alicijom Cargile, a onda s modelom Stellom Maxwell.

Pogledaj i ovo Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Ne gubi vrijeme Već ima drugu: Slavna glumica brzo je preboljela bivšu curu, jednu od najseksi manekenki svijeta

Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No jedan od najomiljenijih zvjezdanih parova ove je subote opet uočen i snimljen zajedno, i to na zabavi koju je organizirala Lily Rose Depp, kći Johnnyja Deppa,piše Daily Mail. Robert se pokušao zakamuflirati ispod kape, ali to mu nije uspjelo. Kristen je cijelo to vrijeme stajala u njegovoj blizini. Još u travnju ove godine pisalo se da su zvijezde trilogije ''Sumrak saga'' obnovile svoj odnos te da su se nekoliko puta našli.

''Pokušavaju to što više skriti od javnosti i medija, ali između njih još postoji kemija. Osobe bliske njima pitaju se hoće li opet biti zajedno'', otkriva izvor.

 

 Kristen i njezina djevojka Stella već neko vrijeme nisu viđene zajedno, a Robert je navodno spreman Kristen oprostiti prijevaru. Pattinson je do prošle godine bio zaručen s pjevačicom FKA Twigs.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene