Kasnio na spoj

Sejo Sexon iskreno progovorio o svojoj najvećoj podršci: "Ja sam znao da će bit moja žena, bukvalno u prvoj sekundi!"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Zabranjeno pušenje - 5 Zabranjeno pušenje - 4 Zabranjeno pušenje - 3 Zabranjeno pušenje - 2 Zabranjeno pušenje - 1 Zabranjeno pušenje In Magazin: Zabranjeno pušenje - 7 In Magazin: Zabranjeno pušenje - 6 In Magazin: Zabranjeno pušenje - 5 In Magazin: Zabranjeno pušenje - 3 +8 In Magazin: Zabranjeno pušenje - 2 Galerija

Legendarni sarajevski bend Zabranjeno pušenje ove godine slavi 40 godina postojanja. Frontmen benda Sejo Sekson se u razgovoru za In Magazin prisjetio šaljivih i dramatičnih trenutaka prije objave prvog albuma "Das ist Walter", koji ih je vinuo među zvijezde. Velika proslava bit će održana na 63. rođendan ovog rockera, a Sejo je Doroteji Filipaj za IN Magazin otkrio pojedinosti.

Teško je zamisliti Zabranjeno pušenje bez pjesme Zenica blues, koja je, vjerovali ili ne, bila samo interna šala članova benda, a ne materijal za njihov prvi album. Srećom, potencijal danas kultne pjesme prepoznat je i našao se na ploči "Das is Walter", koja je ove sarajevske rokere vinula u zvjezdanu orbitu.

Da je nakon mnogo truda i odricanja njihov album ugledao svjetlo dana, Sejo je doznao na svoj 23. rođendan. Ove je godine 40. obljetnica izlaska albuma, a Zabranjeno pušenje tog 7. lipnja će, velikim koncertom na Šalati, proslaviti i njegov rođendan.

"Da ne moram investirati u roštilj, sve ćemo to o trošak firme. Pokušat ćemo napraviti presjek, segment svoje karijere", najavio je uz šalu Sejo.

Dečki i dalje vrijedno rade, pa su tako objavili videospot za pjesmu "Čovjek starog kova". Kadrovi ove priče oživljeni su na Neretvi, na lokaciji bitke za ranjenike iz Drugog svjetskog rata, a pjesma nosi jasnu poruku o hrabrosti, buntovništvu i čovječnosti. Svoju djecu danas uči istim vrijednostima.

"Moram reći da stvarno s njima imam sreće, u svakom poslu", otkrio je.

Priznaje, zbog čestih turneja i izbivanja, njegova supruga Saša ipak je čvršća u odgoju dvoje djece, a to je samo jedna od mnogih stvari koja ga je kod nje privukla.

"Ja sam za moju ženu znao da će bit moja žena, bukvalno u prvoj sekundi, na našem prvom izlasku", pohvalio se Sejo i sa smiješkom se prisjetio prvog spoja, na koji je kasnio zbog prometnih teškoća.

Ispred Seje godina je puna obljetnica koje su mu obilježile život, a nada se, bit će ih još koje će dočekati s jednakim entuzijazom i osmijehom na licu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Zorica Andrijašević Donna i Severina Severina - 3 +25 Severina - 2 Celebrity Nikad zanosnija Seve u haljini s prorezom do boka naglasila svoje glavne adute: "Aman ženo, nemoj biti tako zgodna"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dino i Duje Rađa Duje Rađa s majkom Željanom Dino i Duje Rađa Duje Rađa +15 Duje Rađa Celebrity Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene