što je bilo na jelovniku?

Tradicija Velikog petka u Slavoniji: Kako su postili naši stari i kako je trpeza nekada izgledala?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Uskrs u Slavoniji - 1 In Magazin: Uskrs u Slavoniji - 2 In Magazin: Uskrs u Slavoniji - 3 In Magazin: Uskrs u Slavoniji - 4 In Magazin: Uskrs u Slavoniji - 5 In Magazin: Uskrs u Slavoniji - 6 In Magazin: Uskrs u Slavoniji - 7 +0 In Magazin: Uskrs u Slavoniji Galerija

Na jelovniku Velikog petka najčešće je riba. Pečena, pržena, poširana, na gradele. Kako je pripremaju u Slavoniji, kako se od nje najbolje zasititi i kako je trpeza na taj dan nekad izgledala, saznaje naša Matea Bartulović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene