''Ok sam s tim...''

Naš uspješni influencer koji pomiče granice otkrio u kojoj je fazi veliki projekt na kojem radi uz hit-show: ''Za mjesec i pol bi sve trebalo biti gotovo...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 3 Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 1 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 2 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 3 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 4 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 5 Deniss Grgić i Jakov Bjelac - 6 +21 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Galerija

Show ''Ples sa zvijezdama'' sinoć je napustila akademska slikarica i influencerica Deniss Grgić, a osim na plesnom podiju uzbudljivo je i u backstageu showa. Koji je kandidat državni prvak u plesanju linđa, tko uz plesne probe gradi kuću, doznao je Davor Garić za IN magazin.

Senzualna rumba Deniss Grgić i Jakova Bijelca bila je njihov posljednji ples u Plesu sa zvijezdama. Atraktivna akademska slikarica sinoć je napustila show, no ples je zavoljela kao i slikarstvo.

''Ja jako to povezujem. Čak nekim pokretima dajem likovna imena'', otkrila je Deniss. 

Preostali parovi već su u užurbanim pripremama novih koreografija. Za Maju Drobnjaković to je poseban izazov.

Maja je dobila novu protezu. Koliko je zapravo komplicirano naviknuti se hodati, živjeti, a kamoli plesati?

Pogledaj i ovo Frano Ridjan, Gabriela Pilić ''nije loše!'' Frano Ridjan o putu do finala Plesa sa zvijezdama: ''Uvijek negdje oko trona, nisam ni jednom zabrljao da Gabi bude sram''

''Ta nova proteza takva je da stopalo može mijenjati nagib i na njoj mogu nositi pete, što recimo s ovom na kojoj hodam ne mogu. To je razlika, a s obzirom na to da ja do trenutka u kojem sam počela plesati nisam uopće hodala u petama, već to je bio izazov za mene, a kamoli plesati'', otkrila je Maja. 

Petra Kurtela otkrila je koliko su naporne probe prije emisije uživo. 

''Pa biti tu na dan livea nije naporno jer je ekipa genijalna, ali su probe jako naporne, sport, sport!'' priznala je Petra. 

Koliko je puta Tara Thaller imala priliku kao glumica da je poružne, stave podočnjake za ulogu?

''Ja sam prirodno blijede puti, imam ogromne podočnjake. Meni samo ne moraju staviti šminku i to je to, ja dobijem onaj 'nisam spavala, jako mi je težak život' look. Imam ga uvijek, taj neispavani look moj je trademark'', priznala je Tara. 

Čime se gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec bavi kad nema politike, kad nema plesa, što radi u slobodno vrijeme?

''Ono što mogu grabiti u slobodno vrijeme je sport i malo sam više početi čitati knjige. Rekao sam, od ove godine malo manje mobitela, malo manje digitalije, a više knjiga'', otkrio nam je. 

A u kojoj je fazi gradnja kuće Marca Cuccurina?

''Faza kuće je takva da bi za mjesec i pol trebalo sve biti uređeno, a uselit ću se tek kada show bude iza mene. Neka show traje, kuća će još malo pričekati, ja sam OK s time'', otkrio je. 

25 godina folklora i diploma državnog prvaka u linđu za Franu su dobra odskočna daska. Ima li boljeg mentora za početni tečaj linđa od slavnog voditelja?

''Gabika je rekla, ako preživimo, ako budem dovoljno dobar i ako se gledateljima svidi to što radimo, da bi možda čak i pristala u freestyleu da složimo neku ultrafolklorni megamix crossover, pa ćemo se potruditi za finale'', otkrio je Frano. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Hunter Schafer - 1 Hunter Schafer - 3 Hunter Schafer - 4 Hunter Schafer - 5 +19 Hunter Schafer - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo laganim perom! Pogledajte ovaj modni dodatak za koji je nemoguće i pomisliti da bi ga netko nosio

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks - 8 Christina Hendricks - 7 Christina Hendricks - 2 Christina Hendricks - 1 +26 Christina Hendricks - 13 Celebrity Vlasnica najbujnijeg dekoltea u Hollywoodu u tijesnoj haljini pokazala zašto se uz nju veže taj raskošni opis

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene