Kad netko ima volju...

Maja kao dokaz da čovjek može prijeći sve prepreke, mentor Marko emotivan i ovog puta: ''Uvijek se raspadnem kad dođemo na binu...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Maja i Marko - 2 Ples sa zvijezdama: Maja i Marko - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 1 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 +12 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Galerija

Maja i Marko otvorili su drugu emisiju ovogodišnje sezone ''Plesa sa zvijezdama'', a pohvale na njihov drugi nastup su već nadmašile sva očekivanja.

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić otvorili su drugu epizodu ovogodišnje sezone ''Plesa sa zvijezdama'', a iako je ovo tek njihov drugi nastup, pohvale na ples dolazile su od svih članova žirija.

Pogledaj i ovo Maja Drobnjaković, Marko Mrkić miljenici publike Maja i Marko u Zagrebu su naišli na gospođu koju su očarali u Plesu sa zvijezdama, evo što im je imala za reći!

''Ti pokazuješ svojim sudjelovanjem u Plesu da se mogu proći sve prepreke kad netko ima volju i želju i to se itekako vidi, mi ćemo to tako i ocjenjivati. Cha cha je bila izvrsna!'' pohvalila ju je Larisa Lipovac.

Marko Ciboci također je sve ugodno iznenadio svojim pozitivnim komentarom i to već u drugoj emisiji, a Maji je poručio sljedeće.

''Vidi se na gornjem dijelu tijela da znaš gdje ideš i što moraš raditi, tvoje tehnike – svaka čast, podizanje stopala je bilo kako treba, okreti su bili kako treba… Svaka čast!''

Da Maja itekako može više unatoč svom invaliditetu rekao je i Igor Barberić.

''Ti si netko od kog želim više, imaš dobar feeling i dobro plešeš'', rekao je.

U najavi je Maja spomenula kako je za nju najemotivnija godina bila ona u kojoj je rodila sina Liama, a mališan je, kaže Maja, zaplakao od ponosa kad je vidio mamu na probi.

''I kad se to sve dogodilo s nogom, on mi je bio snaga i poticaj da moram sve to prebroditi i da ja to mogu'', rekla je Maja.

Njezin mentor također nije skrivao ponos.

''Ja se uvijek emotivno raspadnem kad dođemo na binu, a onda kad vidim da tako dobro pleše, jako je lijepo nedjeljom biti na mom mjestu'', završio je.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos Tamara Loos - 6 Tamara Loos - 5 +21 Tamara Loos i Igor Mešin Celebrity Nova Tamarina haljina o kojoj će se pričati danima: Grubnić se odlučio za outfit potpuno suprotan prvoj emisiji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Marin i Halid Bešlić - 4 Laura Marin i Halid Bešlić - 3 Laura Marin i Halid Bešlić - 2 Laura Marin - 1 +25 Laura Marin - 2 Celebrity Mlada Španjolka nije skrivala oduševljenje iznenađenjem koje joj je priuštio Halid Bešlić: ''Znala sam da je to to!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene