miljenici publike

Maja i Marko u Zagrebu su naišli na gospođu koju su očarali u Plesu sa zvijezdama, evo što im je imala za reći!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković i Marko Mrkić Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 2 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić i Helena Janjušić - 1 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 6 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 5 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 3 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 4 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 2 +29 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 1 Galerija

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić u jedanaestoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su quickstep.

''Jako sam ponosan ovako dok smo u centru grada i Maja je moja plesna partnerica, i još se šećemo, a znam da je glavna zvijezda. Znam da je glavna u gradu. Meni je super ovako doći u grad zato što ti te neke ljude koji ti imaju nešto lijepo za reći gledaš u oči'', rekao je Marko Mrkić dok je sa svojom partnericom Majom Drobnjaković po centru grada Zagreba tražio njihove obožavatelje.

Pogledaj i ovo Maja Drobnjaković, Marko Mrkić ''Prvo ću zaštititi Maju...'' Mrkić bez ustručavanja rekao što misli o pregruboj Cibocijevoj odluci i planu za dalje: ''Ima u meni tog inata''

''Gledam svaku nedjelju i to samo zbog Maje'', rekla je jedna gledateljica hit-showa.

''Vi ste me očarali. Na kraju sam čak i par suza pustila'', dodala je druga gospođa.

''Super mi je kako su se ljudi opustili i shvatili to kao jednu zabavu'', komentirala je Maja nakon druženja s njihovim fanovima.

Maja i Marko ove su nedjelje u ''Plesu sa zvijezdama'' plesali quickstep.

''Drugi put ga plešemo u ovoj sezoni. Ja ga ne doživljam kao romantičan iako se može prikazati neki odnos između dvoje ljudi'', dodao je Marko.

A evo kako je žiri komentirao njihovu izvedbu.

''Ovaj quickstep je bio super'', rekla je Franka.

''Meni se čini da danas ne treba puno govoriti o greškama i tehnici, u polufinalu smo, sviđala mi se ta vrckavost, veselje, super ste bili'', dodala je Larisa.

''Meni je danas sve tebi leglo, vodila si ovaj nastup, bila si lepršava, poletno, plesno, rasplesano, sjajiš'', zaključio je Igor svoj komentar.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan zaprosio svoju djevojku - 1 Ivan zaprosio svoju djevojku - 2 Ivan zaprosio svoju djevojku - 3 Ivan zaprosio svoju djevojku - 4 +20 Ivan zaprosio svoju djevojku - 5 Celebrity Neočekivana prosidba u Plesu sa zvijezdama: Pogledajte trenutak kad je mentor naše glumice iznenada kleknuo pred svoju djevojku!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Leta 3 u Zagrebu - 6 Doček Leta 3 u Zagrebu - 5 Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Doček Leta 3 u Zagrebu - 3 +26 Doček Leta 3 u Zagrebu - 2 Celebrity Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene