Uživa na Pagu

Domaća ljepotica potpuno neopterećena vlastitim izgledom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Pagu smo posjetili jednu od nekad najuspješnijih hrvatskih manekenki.

U pauzi između radnih obveza i rada na zimskoj kolekciji svog modnog brenda, Ljupka Gojić Mikić s obitelji odmara na Pagu u Novalji.

Pogledaj i ovo showbuzz Bivša manekenka Fotografija na kojoj zavide i puno mlađe kolegice

'Trenutno je samo odmor, ja sam se stvarno naradila, od 13 do 26 sam intenzivno putovala i radila da bi sad uživala uz njih na moru i prvi put u životu imam prava ljeta', rekla je Ljupka.

Ljupka Gojić i Mihael Mikić su se vjenčali - opet!

Na intervju je stigla gotovo direktno s plaže, s minimalno šminke na licu, ali u besprijekornoj odjevnoj kombinaciji. Iako je modni kritičari u pravilu uvijek hvale njezine modne odabire, Ljupka kaže da više vremena potroši na spremanje kćerkica Jane i Mile nego na sebe, a na pitanje je li joj se ikad zalomila loša odjevna kombinacija spremno odgovara: 'Nije mi bitno hoće li se nekome svidjeti ili neće, tako da se ne opterećujem ni time hoću li ili neću biti ulovljena negdje krivo obučena'.

A što se tiče supruga nogometaša? 'Miha i ja smo 14 godina zajedno i stvarno sve više počinjemo sličiti jedno na drugo. Imamo sličan način odgoja što se tiče cura, dosta smo slični. Normalan smo par, normalno funkcioniramo, svađamo se, mirimo se, volimo se, smijemo se, ne razgovaramo, svašta', iskrena je lijepa manekenka.

Iako će zlobni jezici reći da desetku tisuća ljudi koji je prate na Instagramu Ljupka otkriva dobar dio svoje intime, ona se s tim ne slaže već tvrdi da su sve informacije itekako filtrirane kroz fotografije koje objavljuje.

Pogledajte i cijeli intervju s Ljupkom u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene