Na pisti

Ovako izgleda život mladih manekena u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saznajte kako izgleda manekenski život najmlađih u Hrvatskoj.

Pozirati pred fotoobjektivom i hodati pistom neka su djeca naučila odmah nakon što su napravila prve korake. Dječji modeling na svjetskoj modnoj sceni mališane pretvara u zvijezde s povećim bankovnim računima.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel Senzacionalna! Zbog ovih fotki jasno je zašto je zovu savršenom ženom: Objavila fotke u badiću i izazvala pomutnju!

Među najpoznatijim mini manekenima su primjerice Ekaterina Samsonov, Hudson Kroenig i 11-godišnja Lily Chee koja je u jednoj godini zaradila 22 000 dolara.

Unuka priredila djedu posebno iznenađenje: Pogledajte njegovu neprocjenjivu reakciju

Stvarnost naših malih manekena daleko je drugačija, umjesto vrtoglavih iznosa najviše ih veseli samo promocija. 'Vidjet će me prijatelji, bit ću na reklami pa ću onda valjda biti poznat, popularan u školi - oni se onako čoporativno jedni drugome dokazuju', pojasnila je direktorica Fashion Teama Marina Budanko.

A mjesta za pokazivanje danas ima više nego ikad, tvrdi bivši model Vlatka Smolčić Hok. 'Naše generacije u toj mjeri nisu bile niti eksponirane, znalo se tko su najtraženiji modeli, nosile su se tradicionalne, obrtničke revije, a danas oni mogu već jako dobar osobni marketing napraviti na Facebooku i drugim društvenim mrežama, u toj mjeri je danas velika razlika naspram prije', smatra Smolčić Hok.

Kako su najmanji i najiskreniji, na pitanje u čemu uživaju u svojim manekenskim zadacima, dobili smo izravne odgovore koje možete pogledati u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene