Raspametili i Hrvatice!

Kada nastupa slovenska senzacija prvi redovi rezervirani su samo za djevojke, evo koliko bračnih ponuda su dečki već odbili!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joker Out - 1 In Magazin: Joker Out - 2 In Magazin: Joker Out - 3 In Magazin: Joker Out - 4 In Magazin: Joker Out - 5 In Magazin: Joker Out - 6 Joker Out na Špancirfestu Joker Out Joker Out - 2 Joker Out - 3 +20 Joker Out - 4 Galerija

Sjećate li se petorice simpatičnih mladića koji su na ovogodišnjem Eurosongu predstavljali Sveniju? Bend Joker Out plasirao se na 21. mjesto a hrvatska publika ih naprosto obožava. U rekodnih pet sati prodali su sve karte za nastup u Zagrebu pola godine unaprijed, a Dorotea Filipaj razgovarala je s njima na Špancirfestu. Kako se nose s novostečenom slavom i koliko su već bračnih ponuda morali odbiti, saznajte u minutama IN Magazina koje slijede.

Vrisak koji je odzvanjao Špancirfestom kada je na pozornicu izašla slovenska eurovizijska senzacija - grupa Joker Out rijetko se čuje. S pjesmom "Carpe Diem" na ovogodišnjem su Eurosongu možda osvojili tek 21. mjesto, ali u cijeloj su regiji na broju jedan. Mladi, entuzijastični i beskrajno talentirani glazbenici s novostečenom se slavom tek uče nositi.

"U tom trenutku je malo smiješno jer ne možeš u potpunosti procesuirati što to znači. Svakako je drugačiji osjećaj kad odeš svirati u inozemstvo i ljudi dođu i čak pjevaju tvoje pjesme na slovenskom, što se nije desilo 20-30 godina. I u Hrvatskoj i u regiji i svugdje izvan Slovenije, mislim da bi teško poželjeli bolji rezultat", priznali su dečki.

Više od tri mjeseca nakon njihova nastupa u Liverpoolu, dojmovi se još sliježu.

"Stvarno nam je tih šest mjeseci života u nekom rollercosteru, dalo nešto što nam nikad više ništa neće moći dati. Mi smo se kao bend dosta povezali i izgradili. I evo, počela je neka nova priča", zaključio je pjevač Bojan Cvetićanin.

Prvi redovi na nastupima rezervirani su za stotine djevojaka koje pjevaju uglas svaki stih njihovih pjesama. Postali su prava senzacija među pripadnicama ljepšeg spola, a nerijetko se dogode bračne ponude, kao i pokloni na pozornici.

"Dobili smo dosta onako dubokih poklona. Knjigu su napravili s porukama fanova iz cijelog svijeta. Jedna djevojka iz Velike Britanije skupila je sve poruke fanova iz cijelog svijeta i sve ih prepisala ručno u knjigu. Dodala fotografije... Tako da je to konkretna knjiga od 50-ak stranica", pohvalili su se.

Pred dečkima je još mnogo nastupa diljem Europe, a nagodinu i novi album.

"Sljedeće godine, recimo, početkom lipnja računamo na izlazak trećeg albuma. Bit će lingvistički miješan, znači neće biti samo engleski, bit će engleski, slovenski, srpskohrvatski jezik. Nadamo se još neki španjoski, francuski", najavio je Bojan.

Na kojem god jeziku pjevali, sigurni smo kako će njihovi obožavatelji uživati, baš kao što i oni uživaju u pjesmama Parnog valjka. Priznaju nam, veliki su obozavatelji.

"Imali smo priliku svirati s Parnim valjkom prije mjesec ili dva, nemam više osjećaj za vrijeme, hehe. Mislim, bio je sjajan koncert i reakcije publike je bila jako topla. Naravno, Akija ne može nitko zamijeniti, ali ta priča koju sad vode, kako se kaže, pije vodu", zaključili su Bojan i Kris.

Pratitelji na društevnim mrežama oduševljeni su prijateljstvom Joker Outa s finskim predstavnikom Eurosonga, a uskoro će doći i do suradnje.

"Čujemo se redovito, tako da... Mi u rujnu idemo na nordijsku tuneju, imamo koncerte u Švedskoj, Norveškoj i Finskoj tako da će nam se sigurno pridružiti na bini pa će biti cha cha cha!", najavili su dečki.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +26 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 Celebrity Ella Dvornik nakon vijesti o razvodu potaknula šuškanja o trećoj trudnoći: "Ono kad moraš pauzirati..."
1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Svi su jedva dočekali ponovno vidjeti Kolindu Grabar-Kitarović u narodnoj nošnji: "Najljepša na svijetu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene