''Ne kuva ko moja mater''

Ante Cash posvetio je novu pjesmu majkama influensericama, a svoju suprugu nahvalio: "Kuha dobro supruga, najbolje da ću na televiziji protiv njene kuhinje!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Cash - 6 Ante Cash - 5 Ante Cash - 4 Ante Cash - 3 Ante Cash - 2 Ante Cash - 1 Ante Cash (Foto: IN Magazin) - 2 Ante Cash (Foto: IN Magazin) - 1 +0 Ante Cash Galerija

Ante Cash jedan je od onih koji se u pjesmama na humorističan način bave društvenom problematikom, a to je učinio i u novom singlu. ''Ne kuva ko moja mater'' obrađuje temu majka infuencerica, a Lani Samaržiji ispričao je zašto je on ''mali'' influenser i kako kuha njegova supruga.

Nitko se tako pitko i humoristično ne bavi našim društvom i njegovim problemima kao Ante Cash. Dokazao je to već brojnim hitovima koji su otvoreno dotiču šarolikih tema – od agrarnih pitanja, građevinskih dozvola, dalmatinske letargije preko malih ljudi u velikom gradu, do veza Hrvata sa Srbima. Prije nekoliko dana stigla je i majka influenserica.

"Što ću puno o ideji govoriti, ja vrlo zorno to dočaram u refrenima, ne ostavljam ništa umjetničkoj slobodi, tako da evo gle sve je to u domeni vica i šale treba se malo zafrkavat", zaključio je.

A ne možeš se ''zafrkavat'' ako nisi pokušao biti utjecajan, šali se Ante. U tome je i tajna ovog humorističnog singla, koji, baš kao i mame influenserice, ne propušta trenutak da isto napravi u svojem videospotu.

U njegovoj je kući, kaže, obrnuta situacija, a na kuhanje supruge se ne žali:

"Kuha dobro supruga, najbolje da ću ti na televiziji protiv njene kuhinje. Dakle ja sam influenser koji ajde glupo je reći ne kuha, ja sma influenser koji ne radi kako spada, i onda svaljujem to na nju", izjavio je.

Klasični influenser nije, no ''nos za biznis'' svakako ima. Umjesto ekonomije koju je završio, posljednjih godina bavi se građevinskim radovima. Zanat je danas itekako ispekao, a kako bi to mogli i drugi, pokrenuo je i Youtube kanal, na kojem daje savjete o alatu i radovima.

"Imam 38 godina i svi ti moji vršnjaci lagano shvaćaju da se broj hobija smanjuje, na nogomet ne možeš jer ako iskreneš nogu, mjesec dana nema plaće, tako da su se svi okrenuli nekakvim laganim šarafljenjima, oko kuće i to, majstori su skupi bolje to naučit sam napravit", zaključio je.

Zato se, među ostalim, s obitelji preselio u Zadar, koji je daleko mirniji za život od Zagreba. Nakon dva sina, Mara i Ivana, dobio je kćerkicu Nušu, koja mu je potpuno promijenila pogled na roditeljstvo.

"Naravno kao što puno stvari ti ne može nitko ispričat, tako i ovo, kontaš dite je dite, isto, ali nije. Curica te kupi za dvije sekunde, ćaću pogotovo", priznao je.

Otkad javno svjedoči vjeru i živi prema njezinim načelima, manje nastupa, a promijenio se i način na koji piše pjesme.

"Ne vrijede ti ništa vjerska uvjerenja ako ih ne živiš, a ako ih živiš nećeš pisat tekstove koji nekog drugog odvlače od onoga što bi mu ti trebao reći svojom vjerom, nema mi smisla da piše tekotove koji... Ne pada mi na pamet", pojasnio je.

Glazba je sada isključivo uživanje, a ne posao.

"Mi gradimo jedan, dva godišnje, i to nam je onako mjera, nakon 20 godina karijere stvarno smo imali lijepih hitova i brojki, super je ovako malo po bonaci vozit, taman, točno taman", priznao je.

Stare prijatelje ne odbija, pa će iduća pjesma stići vrlo brzo. No pričekajmo da se sve zakuha!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 6 +26 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević konačno je otkrila ime kćerkice, ona i partner objavili su ga na originalan način!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 5 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 +29 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 Nekad i sad Pogledajte kako je Danijela Dvornik izgledala s 22 godine, te 1989. udala se za Dina koji je ovu fotku i zabilježio
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene