Urban Wednesday

Urban Wednesday - General Woo, Mario Huljev, Gidra, ima li bolje ekipe za party srijedom?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako još uvijek ne znate gdje je najbolji tulum u gradu, zasigurno još niste bili srijedom u Green Gold Clubu na „Urban Wednesday“ večeri. Svi koji su dosad posjetili ovaj, sve popularniji događaj, znaju da svake srijede mogu očekivati nezaboravan provod uz pregršt glazbenih iznenađenja, najbolju urbanu glazbu i besplatan ulaz.

Već je dobro poznato da „Urban Wednesday“ ugošćuje ponajbolja imena domaće glazbene scene, a tome u prilog govori i najava velikog showa u srijedu, 20.11. Domaćini partyja, dobitnik Porina i jedan od najboljih hrvatskih vokala, Mario Huljev te Gidra iz grupe Connect, ugostit će General Woo-a, jednog od najvećih hip hop imena na ovim prostorima koji je popularizirao rap na materinjem jeziku.

Dobitnik VIp tretmana je Branimir Metličar, čestitamo!

>> Vrući party uz Gidru iz Connecta - osvojite VIP tretman!

Fanovi Woo-a i „Urban Wednesdaya“ tako će moći uživati u njegovom ekskluzivnom nastupu s Dj-em, u kojem će MCjati, repati na beatove po svojem odabiru. I ovog puta Mario Huljev s bendom sprema vrhunski repertoar i besprijekornu live svirku.

Za zagrijavanje atmosfere bit će zadužen DJ Daisy, s najvećim klasicima R`n`B, Hip Hop i Funk glazbe , kao i fantastični plesači i plesačice iz plesnih skupina Atomic Dance Factory i 1st Entertainment.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Urban Wednesday: Vrući party uz Gidru iz Connecta - osvojite VIP tretman!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene