Modna jesen

Ususret najvećem modnom događanju u regiji! Tko će šetati pistom?!

Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) +0 Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Galerija

Na dvije lokacije, Studentskog centra i Zagrebačkog Velesajma, očekuje nas šest revijskih dana BIPA Fashion.hr-a.

Kraj listopada već je tradicionalno rezerviran za najveći modni događaj u regiji - BIPA FASHION.HR.

Pogledaj i ovo Branka Donassy Poseban događaj Iskonska diva avangarde, Branka Donassy, veličanstvenom retrospektivom slavi 35. obljetnicu

Na scenu se vraćaju doajeni hrvatske modne scene, a stižu nam i neka inozemna imena. Vodimo vas na snimanje kampanje te doznajemo goruće trendove u svijetu frizure i make-upa.

S hladnim danima, osim novih modnih trendova, ove jeseni na lice se vraća smioni make-up. Čini se kako je vrijeme da se hrabro uhvatimo uvijek klasične crvene, kojom je naš makeup artist Saša Joković, začinio look u novoj BIPA FASHION.HR kampanji.

Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Uvijek je kad radimo tu jesen/zimu malo jači make up, ili jače oči ili jača usta. Igrali smo se sa crvenim, bordo teksturama na očima i na usnama, glossy, jako malo podloge, čista koža, malo je više fashion feeling", otkriva Saša, a sve je popraćeno još uvijek aktualnim retro stilom u kosi.

"Htjeli smo dobiti tu romantiku što se s kosom može savršeno napraviti u stilu 40-ih. Taj jedan sitni val koji daje jako romantični look", otkriva Katica Topčić.

Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Snimanje kampanje za najveći modni događaj u regiji (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

No ova će sezona na pistama stilom biti šarenija nego ikad. Velike modne metropole već su nametnule trendove od kojih gore društvene mreže, a naši domaći dizajneri spremno im dišu za vratom. Ovosezonski modni tjedan sprema brojna iznenađenja.

Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Foto: PR

"Imamo i dva velika comebacka. Ivica Klarić će predstavit veliki jubilej povodom 20 godina rada s velikom kolekcijom i zaista se radujemo što se na pistu vraća taj majstor muške mode te Branka Donassy, jedna od doajena hrvatske modne scene koja je jedno vrijeme bila odsutna sa iste", otkriva Vinko Filipić.

Na dvije lokacije, Studentskog centra i Zagrebačkog Velesajma, očekuje nas šest revijskih dana.

A što smo još saznali o jednom od najvažnijih događaja sezone, pogledajte u videu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene