31. LISTOPADA

Brojimo sitno do fantastičnog glazbenog iskustva: Stingova avantura uskoro u Areni Zagreb

Sting Sting Foto: AFP

U Zagreb stiže legendarni britanski glazbenik - Sting! Bivši frontmen grupe Police, nastupit će 31. listopada u Areni Zagreb.

Slavni pjevač, politički aktivist i borac za ljudska prava ponovo dolazi u Zagreb 31. listopada. Zvijezda svjetskog glasa dolazi u sklopu svoje hvaljene turneje My Songs, na kojoj izvodi svoje najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere.

Sting je 17 puta osvojio Grammy,kao solo izvođač, ali i kao frontman grupe Police.

The Telegraph je ovu turneju opisao kao “rijetku poslasticu”, a The Guardian je Stinga hvalio kao “gotovo besprijekoran” s “uzvišenom pop alkemijom”. Specijalni gost i predgrupa Stingu bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.

Ulaznice su u prodaji putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima. Ulaznice za prethodno zakazan nastup bit će valjan i za novi datum događanja.

Nedavno su rasprodane sve do sada puštene ulaznice za tribine, a zbog velikog interesa sada se otvaraju i novi sektori sjedenja na tribinama. Od sada je moguće kupiti i ulaznice u kategoriji Tribina gore 1 po cijeni od 390 kuna i Tribina gore 2 po cijeni od 320 kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene