Mladi i perspektivni

Splitska senzacija The Splitters vraća se u Sax 4. svibnja, osigurajte svoje ulaznice!

The Splitters - 2 The Splitters - 2 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju The Splitters - 3 The Splitters - 2 +0 The Splitters - 1 Galerija

The Splittersi se vraćaju u klub Sax, jedan su od najperspektivnijih bendova na domaćoj sceni.

Nakon što su oduševili publiku na ovogodišnjoj Dori, The Splitters, jedan od najperspektivnijih splitskih bendova, ponovno će zasvirati pred zagrebačkom publikom u subotu, 4. svibnja u klubu Sax!

The Splitters su mladi autorski rock bend iz Splita, sastavljen od dva para braće: Josipa i Petra Sente te Marka i Antonia Komića. Na glazbenu scenu stupili su 2018. godine s albumom "Love Sucks" na engleskom jeziku, a ubrzo su postigli zapažen uspjeh i na domaćem terenu s drugim albumom "Izvedi me van" iz 2020. godine.

Njihovu glazbenu karijeru obilježili su brojni koncerti i nastupi na festivalima poput WHF-a, INmusica te Zagrebačkog festivala. Posebno je istaknut njihov nastup na 69. Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Izgubljeni grad", koju su 2021. godine snimili u legendarnom studiju Abbey Road u Londonu.

Najnoviji album "Role filmova" objavljen je u prvoj polovici 2023. godine, a na njemu se nalaze singlovi koji su osvojili domaći radijski eter protekle godine: "Barbara", "Nitko kao mi", "Emocionalna pornografija", "U plavoj sobi", kao i naslovni singl albuma "Role filmova".

Ovaj povratak u Sax će sigurno izazvati veliki interes među ljubiteljima rock glazbe, a njihova energična izvedba i autentičan zvuk jamče jedno nezaboravno iskustvo. Stoga, rezervirajte datum 4.svibnja i budite spremni za večer punu sjajne glazbe uz The Splitters u klubu Sax! Ulaznice su dostupne na entrio.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene