Koncert za pamćenje

Severina u Byblosu za sjajan početak ljeta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljeto i Severina započeli su u diskoteci Byblos. 4.200 gostiju željnih dobre zabave i spektakularnog Severininog koncerta zabavljali su se u diskoteci Byblos.

Severina je još jednom dokazala kako je kraljica hrvatske estrade, koncertom koji je trajao dva i pol sata bez pauze. Stupivši na scenu publika ju je dočekala ovacijama, a svojim izborom pjesama napravila je svojevrsnu retrospektivu svih izdanih albuma te dodatno začinila večer pjesmama s posljednjeg albuma “Dobrodošao u klub”.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Byblos nastavlja s spektakularnim programom La Fiesta već idućeg četvrtka, 26. lipnja 2014. kada na scenu dolaze rezidenti Ibizinog kluba Pacha s brojnim artisitima (plesačima, baletanima, virtuozima na violini i saksofonu) i mnogim drugim iznenađenjima. 

A već dva dana nakon, 28. lipnja 2014. u Poreč stiže zagrebački dvojac PlayOne koji ujedno snimaju i novi video spot u diskoteci Byblos za svoj novi single. Vikend nakon tog, 5. srpnja u Byblos stiže legendarni Fatboy Slim. Sve u svemu, Byblos je otvorio novu sezonu uz najspektakularnije otvorenje dosad, i kako stvari stoje, čitava će sezona biti takva.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene