aqualive

Povratak kulture na zagrebački Jarun: Bogati koncertni program u kultnom klubu koji ima tradiciju dugu 30 godina

Oni Oni Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Kako bi se opet proslavio ples i vrhunska atmosfera noćnih izlazaka, Aquarius se kroz svoje klupske programe ponovno vraća na zagrebačku kartu kultnih mjesta koja su oblikovala generacije.

 Aquarius, klub s 30 godina dugom tradicijom preživio je i najteži izazov do sad – pandemiju koronavirusa zbog kojeg su mnogi željni dobre zabave ostali bez kvalitetnih i cjelonoćnih klupskih provoda. Kako bi se opet proslavio ples i vrhunska atmosfera noćnih izlazaka, Aquarius se kroz svoje klupske programe ponovno vraća na zagrebačku kartu kultnih mjesta koja su oblikovala generacije. Ovog proljeća će se održati i koncertni program Aqualive, a prva koncertna večer (petak, 6. svibnja) rezervirana je za ljubitelje hip hopa.

Pogledaj i ovo PR NOVI TANZEN U AQUARIUSU Mihai Popoviciu i Markus Homm na novom izdanju tanzena 25. listopada u klubu Aquarius

Brojne mlade nade hip hopa i hrvatske glazbe općenito svoje su prve koncertne korake napravili na pozornici Aquariusa. Publici su se predstavljali Tram 11, Elemental, Bolesna Braća i mnogi drugi. Nisu izostajali niti svjetska imena pa su tako Aquariusom prošli i Busta Rhymes, Masta Ace, Naughty By Nature, De La Soul… Hip Hop koncerti nastajali su u suradnji s brendom Blackout, a uspješna suradnja Blackouta i Aquariusa nastavlja se upravo na prvom Aqualive koncertu!

Tako u suradnji s Blackoutom na koncertnu pozornicu Aquariusa stiže uzbudljiva šibenska hardcore rap grupa Hram koja je publiku potpuno osvojila svojim albumom „Bijes“. Zagrebačka publika od žestokih Šibenčana može očekivati pravi koncertni spektakl. To su potvrdili i članovi sastava Hram: “Naš album ‘Bijes’ je album pun nakupljene negativne energije koja je utabana u masne beatove i liriku koja je pretvorena u nešto pozitivno. Publika u Aquariusu može očekivati jedan energični nastup. Njihov je posao samo da bengaju.”
Osim grupe Hram, koncert će obogatiti i Noti Limun te rap grupa ONI. Noti Limun je poznato lice Rap Skillz betlova, a do sad je publici predstavio hvaljeni debitantski album „Gan Barsi“ na kojem su surađivala brojna glazbena imena, kao i legendarni Koolade. Album je dobio velike pohvale domaće hip hop zajednice, a prema glasinama će dobiti svoj nastavak već ove godine.

ONI su rap grupa koju čini nekoliko MC-a: Jantar, Kali i Scriptor, producent KolAK47 i DJ Noki Nole. Grupa je zajednički krenula nastupati još 2011. godine, a sve do danas oduševljavaju publiku uživo. Svoj zvuk baziraju na utjecajima klasičnog hip-hopa od devedesetih naovamo, a u pjesmama dominiraju semplovi muzike iz filmova.


Za afterparty poslije koncerta zaduženi su DJ Re:tro flava i Phat Phillie, koji je u ime Blackouta i sam komentirao događaj: “Startao sam u Aquariusu još 94’ godine i imao priliku provesti najljepše dane tamo. Jako smo uzbuđeni oko nastupa i vjerujemo da će dolazak biti sjajan jer dugo nismo imali ovako dobar lineup. Publika može očekivati odlične hip hop nastupe i vrhunsku atmosferu!”

Ulaznice za koncert (petak, 6. svibnja) mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 50 kuna preko sustava Entrio, dok će na sam dan koncerta cijena ulaznica iznositi 80 kuna. Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene