Uskoro na tržištu

PlayOne snimio svoju verziju hita 'We Can Heal'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Producentski dvojac PlayOne, kojeg čine D`Knock & DJ Fresh Jay, te njihov glazbeni kolega Zvonimir Dusper Dus, prošle su godine producirali jednu od verzija himne i dalje aktualnog humanitarnog projekta „We can heal“.

Jedna od idejnih začetnica i promotorica ovog projekta, čija je svrha zbrinjavanje beskućnika je svjetska house diva, Barbara Tucker. Osim što iza sebe ima preko 20 godina iskustva na house sceni, te niz hitova poput „Beautiful People“, „Precious Love“ i „Deep Inside“, Barbara već nekoliko godina uspješno surađuje s PlayOneom, s kojima je snimila nekoliko singlova kao što su „Let Your Love Shine Through“ , „I Found a Place“, „Feelin` Like a Superstar“ itd.

>> Urban Wednesday - General Woo, Mario Huljev, Gidra, ima li bolje ekipe za party srijedom?!

Surađivali su i na nekoliko remikseva te zajedno nastupali u raznim poznatim klubovima. Ovog puta projekt „We can heal“, prvotnog imena „Heal the world“, iza kojeg stoji preko dvadeset izvođača i desetak remiksera, dobiva nova glazbena izdanja. Tako će se imena naših poznatih producenata, Darka Juranovića „D'Knocka“, DJ Fresh Jaya i Zvonimira Duspera, naći u društvu etabliranih svjetskih producenata i DJ-a kao što su Frankie Knuckles, DJ Spen, Giangi Cappai i mnogi drugi.

„Ponosan sam što je PlayOne zajedno s Zvonimir Dusperom dio aktualnog svjetskog humanitarog projekta "We Can Heal“. Biti u društvu producentskih imena i DJ-a kao što su Frankie Knuckles, DJ Spen, Giangi Cappai i dr. je velika čast! Veliko hvala Barbari Tucker, jednoj od inicijatorica projekta, Bstar musicu, Quantize recordingsu, MN2S-u i BCS-u." – rekao je Darko Juranović „D'Knock“.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Prava stvar PlayOne ostvario velik uspjeh u svijetu glazbe!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene