'Ona to zna'

Pažljivo pogledajte i poslušajte, o njima će se itekako pričati – upoznajte Best!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska grupa Best odlučila se publici predstaviti na najbolji mogući način, singlom prvijencem 'Ona to zna'.

Vrijeme je za nešto potpuno novo na glazbenoj sceni, vrijeme je za Best! Splitska grupa, publici se odlučila predstaviti na najbolji mogući način, singlom prvijencem "Ona to zna".

A tko se krije iza imena Best?

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte kako je prošla Ona je bila naša predstavnica na izboru za best model svijeta!

Marino Jakobić vokal, Ante Barić na bubnjevima, Lucija Pauk prateći vokal, na gitari Mario Civadelić, bas gitara Ivan Smoje, te klavijature Mario Ljulj. Bestovci su odlučili protresti glazbenom scenom, te kako kažu, upravo oni imaju najbolji recept kako to napraviti. Singl prvijenac odlučili su povjeriti u ruke, hitmakera Mire Buljana, koji je sa zadvoljstvom prihvatio suradnju sa simpatičnom ekipom.

"Jako smo ponosni što smo dobili priliku surađivati sa autorom Mirom Buljanom, o čijem radu ne treba previše trošiti riječi. Dovoljno je samo spomenuti izvođače kao Toše Proeski ili Toni Cetinski kojima je radio najveće hitove. S pjesmom 'Ona to zna' nastojali smo 'gađati' drugačiji zvuk od onog kojeg danas mozete čuti u radijskim eterima. U daljnem radu ćemo nastaviti težiti modernijem zvuku i naravno dobrim pjesmama", ističu Bestovci.

Vrijedna ekipa snimila je i video spot predvođen redateljem Vojanom Koceićem, direktor fotografije bio je Mirko Pivčević, koji je inače za svoj rad već dobio četiri Zlatne arene na filmskom festivalu u Puli.

Uživajte u potpuno novoj priči na glazbenoj sceni, priči koju potpisuje Best!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene