Pogledajte

Papaya u ritmu trance glazbe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubitelji trance i progressive glazbe proteklih su dana u Papayi imali priliku uživati u glazbi vodećih DJ-a svijeta elektronske scene.

Beach Odyssey festival u srijedu je otvorio predvodnik mlade generacije trance DJ-a – Omnia. Nakon nedavnog nastupa u zagrebačkom klubu Mansion ponovo je posjetio Hrvatsku i prvi puta zasvirao na središnjoj pozornici 25. kluba svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava zajamčena U Papayi počinje HTC Day&Night Festival!

“Hvala svima na nezaboravnoj večeri. Stvarno sam uživao, ne samo u nastupu koji je bio nezaboravan, nego i u divnim ljudima i gostoprimstvu. Čuo sam sve najbolje o Papayi i zaista mogu reći da sam se sjajno zabavio, a posebno mi je drago vidjeti koliko mladih ljudi ovdje dobro poznaje našu scenu i iskreno uživa.“ – izjavio je mladi DJ Omnia.

Prvu večer Beach Odyssey festivala zatvorio je energični trance dvojac W&W. Drugog su dana brojni posjetitelji novaljskog kluba po prvi puta vidjeli nastup ruskog DJ-a i producenta Artyja te norvešku zvijezdu Orjana Nilsena koji je sa tisućama rasplesanih gostiju dočekao zoru.

U glazbenoj odiseji uživali su i modna dizajnerica Anamarija Asanović koja je na Pag doputovala u društvu prijateljica, vaterpolisti Marko Pavičić i Ivan Capan, ljepotica Jelena Denona te brojni drugi.

Večeras nas očekuju nastupi još dva sjajna glazbena imena – First State, talentirani je Nizozemac Sander Van Dien koji će zatvoriti festival u Papayi uz Aly&Fila, egipatski trance duo koji po prvi puta stižu u Hrvatsku.

Iz ovogodišnje bogate festivalske ponude Papaye izdvajamo:

30.07. DJ Mag Sunrise Festival s gostovanjima Hardwell-a, Nari & Milani i dr.
02.08. Coocon Heroes s gostovanjem Sven Vatha i dr.
06.08. Justice
08.08. Bingo Players
14.08. Paul Kalkbrenner
21.08. Sonus festival s gostovanjima Ricardo Villalobosa, Loco Dice, Luciana i dr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene