USKORO U KINIMA

FILMSKI HIT Dolaze 'Istjerivači duhova'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Akcijska komedija ISTJERIVAČI DUHOVA uskoro stiže u naša kina.

Par sati nakon što je premijerno prikazan, najnoviji trailer za ljetnu hit komediju ISTJERIVAČI DUHOVA uzburkao je strasti filmskih obožavatelja diljem svijeta, a jedno je postalo sigurno: baš nitko nije ostao ravnodušan. Bez obzira voljeli ili ne kultni klasik iz 80-ih koji će ovoga srpnja doživjeti najsvježiji remake, nakon premijere novog foršpana koji je do sada prikupio već preko milijun i pol klikova na YouTubeu svatko je imao nešto za reći. Stoga vam ovom prilikom predstavljamo hrvatski trailer za jednu od najiščekivanijih filmskih komedija posljednjih nekoliko godina koja u domaća kina stiže 28. srpnja.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon i Leslie Jones četiri su znanstvenice koje prve shvate što se događa: duhovi počnu opsjedati New York. Kako bi ih pokušale zaustaviti, one kreiraju posebna oružja i oformljuju skupinu naziva „Istjerivači duhova“ u kojoj im se pridružuje i njihov tajnik kojeg tumači Chris Hemsworth. Iz najnovije kino najave jasno je da će upravo Hemsworth biti izvor obilja humora, ali u stopu će ga pratiti i komičarske zvijezde McCarthy i Wiig koje su se u ovom žanru već dokazale nastupavši u humorističnom remek-djelu „Djeveruše“ za kojeg je Melissa McCarthy nominirana za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Akcijsku komediju ISTJERIVAČI DUHOVA režirao je Paul Feig koji će u filmu kombinirati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih (i ponešto starih, već nam dobro poznatih) likova. Tako će se uz već spomenute glavne glumice (i glumca) u ostalim ulogama pojaviti Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver i Bill Murray.

Što god se dogodilo, jasno je da nas očekuje još jedna filmska ljetna avantura koja će postati box-office hit, jer malo tko će htjeti propustiti vidjeti kako izgledaju istjerivači duhova u novom, ženskom ruhu uz najmodernije specijalne efekte i dobro nam poznatu „Ghostbusters“ pjesmu.

Pogledajte kako izgleda najnoviji trailer za hit komediju ISTJERIVAČI DUHOVA

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene