Doznajte detalje

Novosti u Shamballi: Opet stiže Lepa Brena!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klub Shamballa i manager renomirane produkcijske kuće „Grand“ iz Beograda u vlasništvu Lepe Brene objavili su potpisivanje ugovora o ekskluzivnoj suradnji, a objavi je nazočila i trenutno najveća „Zvezda Granda“, lijepa Radmila Manojlović te nova nada te kuće Milan Dimčić Dinča.

'Drago mi je što se pokazalo da glazba ne poznaje granice. Bez ikakve reklame smo nastupili u mnogim mjestima u Hrvatskoj, naročito na Jadranu, i logično je da napravimo novi korak', rekla je Radmila Manojlović, sretna i nasmijana zbog nastupa koji će se večeras održati u zagrebačkom klubu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zabava u Metropoli Ne propustite - Freemansons u Shamballi!

Rada Manojlović i Milan Dinčić Dinča prvi su u plejadi zvijezda koji će u Zagrebu ekskluzivno pjevati u Shamballi. Počevši od ovog vikenda, pa svakog narednog petka do kraja lipnja iduće godine, zvijezde Grand produkcije pjevat će u Shamballi, a kao kruna ove ekskluzivne suradnje, na proljeće nas ponovno očekuje pravi koncertni spektakl – specijalan nastup Lepe Brene i promocija njezinog novog albuma, još i bolje nego prije nekoliko mjeseci kad je Brena svojim dolaskom u Zagreb izazvala pravu euforiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene