Koncert za pamćenje

Popularni pjevač oduševio Vukovarce!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugo je Massimo s vukovarskim gradonačelnikom dogovarao koncert u gradu heroju - i oduševio je!

Sinoć su brojni Vukovarci pjevali Massimove hitove! Glazbenik je zajedno s bendom učinio sjajnu stvar i poklonio koncert gradu heroju. Vukovarci su oduševljeno dočekali Massima, a sve je imalo i plemenit cilj.

Pogledaj i ovo Koncert u sjećanje na Massima Savića pjesme sa zadnjeg koncerta Emotivno sjećanje na Massima: Udovica glazbenika okupila mali krug velikih ljudi koji su pjevali njemu u čast!

Massimo oduševio prepuni Green Gold Club

'Ove godine pročitavši 'Priču o gradu', koju je napisao Glavašević, nešto me steglo i nazvao sam Željka i rekao što kažeš da ti mi svi zajedno dođemo besplatno. Baš sam oduvijek želio doći to napraviti, meni to puno znači', iskren je bio Massimo.

Teško je i opisati oduševljenje kojim ga je dočekala vukovarska publika. Osobito jer je koncert humanitarnog karaktera - za asistenta u nastavi. Massimo je pak nedavno primio nagradu za pjesmu 'Suze nam stale na put', kao najdugovječniju pjesmu nacionalne top liste.

'Mi smo tu pjesmu izbacili da učinimo koncert u Areni u Puli zanimljivijim. Znali smo da je bilo uspješno, međutim, da će biti toliko uspješno to nismo ni u snu očekivali', rekao je slavni pjevač.

Kako je bilo na koncertu pogledajte u Sceni Nove TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene