Netipična skroz!

Poslušajte divnu balada o Sarajevu koja je spojila Lanu Škrgatić i Žeru iz Crvene jabuke!

Lana Škrgatić Lana Škrgatić Darijan Luzar/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Škrgatić +0 Lana Škrgatić Galerija

Netipična balada koja je izašla iz pera Lane Škrgatić, na predivan način povezala je pjevača Žeru iz Crvene jabuke i Lanu Škrgatić, duetom za pjesmu Sarajevo.

Lana koja iza sebe ima objavljen album prvijenac, naziva Avantura, a na kojem se nalazi čak nekoliko uspješnica, na taj se način predstavila i kao kantautorica.

A da se zaista radi o talentiranoj umjetnici govori i činjenica kako je i sam dogovor sa Žerom išao dosta lako, s obzirom na to da je i on sam vrlo dobro upoznat s Laninim radom.

"Često sam boravila u Sarajevu kada sam bila članica grupe "Zabranjeno Pušenje" i taj grad me očarao. Sula Sejo Sexon me svakako inspirirao kroz svoje priče i tekstove, a snimanje albuma "Svjetla Sarajeva" je ujedno i zadnji album koji sam radila s njima. Ova pjesma je jedna vrsta zahvale bendu ali i tom predivnom gradu punom duše. Kroz suradnje s Crvenom Jabukom, pitala sam Žeru da gostuje na ovoj pjesmi, jer sam jednostavno čula njegov vokal i emociju... On je pristao, i tako je nastao ovaj duet", rekla je Lana.

Multiinstrumentalistica kako smo je do sada predstavljali sve više i više prepoznata je i kao kvalitetna autorica, koja je unazad dvije godine ostvarila divne suradnje s mnogim kolegama diljem regije.

Album prvijenac, odlične i upečatljive suradnje s kolegama, odlučila je predstaviti i zagrebačkoj publici, samostalnim koncertom, koji će se održati 20.10.2022., u Saxu.

Uz Lanin trio koji čine Tea Mišković i Ivan Puž, bit će i glazbeno pojačanje, Dragomir Herendić na gitari, Lucija Bekavac na violini i Jec Jelenko Hodak na klavijaturama.
Glazbeni gosti čija imena za sada možemo otkriti su Zele Lipovača i Toni Janković iz Divljih Jagoda, Boris Novković kao i gost iznenađenja, čije ćemo ime još malo čuvati u tajnosti.

"Uz moje glazbene kolege koji će mi se pridružiti na pozornici, Isto tako biti će plesači, za koje će se pobrinuti talentirana koreografkinja Nina Vidošević", rekla je Lana te dodala: "Uz autorske pjesme s albuma, izvodit ćemo i nekoliko obrada na naš način ali i neke potpuno nove pjesme koje još nisu izašle. Tako da će to uz koncertnu promociju albuma biti i svojevrsna premijera novih pjesama na kojima sam marljivo radila svo ovo vrijeme", rekla je Lana.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović - 1 Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović - 3 Anamarija Asanović - 4 +18 Anamarija Asanović - 3 inMagazin Kći bivšeg Vatrenog svoju je liniju dovela do savršenstva, evo kako je 13 kilograma otišlo u vjetar!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 6 +26 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie u prozirnom kostimu jedva obuzdala obline, a nazirao se i dio koji nije uspjela sakriti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene