novi projekt

Jadranka Ivaniš Yaya predstavila novi singl "Treba nam dosade" koji je snimila sa svojim Izgubljenim vikendom

Yaya i Josip Radić Yaya i Josip Radić Foto: PR

Pjevačica benda Jinx, Yaya, dobro je poznati vokal pjesme čiju glazbu i tekst potpisuje Josip Radić, uz ekipu pratećih glazbenika okupljenu je pod imenom Izgubljeni Vikend.

Jadranka Ivaniš Yaya i Izgubljeni vikend objavili su singl i pripadajući videospot “Treba nam dosade”. Pjevačica benda Jinx, Yaya, dobro je poznati vokal pjesme čiju glazbu i tekst potpisuje Josip Radić, uz ekipu pratećih glazbenika okupljenu je pod imenom Izgubljeni Vikend.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 5 ljubavna balada Ana Rucner kao poklon za Valentinovo i svoj rođendan predstavlja novu pjesmu "Strah od ljubavi"

“Pjesmu smo snimili za vrijeme prvog lockdowna, bilo je dosta depresivno vrijeme, pošto se više nije smjelo svirati koncerte, muzičari su se više povukli u svoje studije. Zanimljivo je upoznati nove ljude i vidjeti kako rade, a često kad imam prilike, pristanem na suradnju ako mi se svidi pjesma”, kaže Yaya za novu suradnju.

Josip Radić, poznatiji kao dio Valentina Boškovića i frontmen benda Kensington Lima, okupljenu ekipu glazbenika nazvao je Izgubljeni vikend: “Pjesma je nastala kao reakcija na bujicu svakodnevnih senzacija, informacija i notifikacija. Ona je, zapravo, apel za dosadu, za predah od prijelomnih vijesti, seizmičkih aktivnosti, live streaming koncerata i neuravnotežene prehrane. Suradnja s Yayom za mene je kao da igram košarku s Michaelom Jordanom - jedino je ona mogla i smjela otpjevati ovu pjesmu, inače je vjerojatno nikad ne biste čuli. Yaya je jedna, a takvih je malo i, u svakom slučaju, šesnaestogodišnji ja križa još jednu stvar s popisa”, ističe Josip o novom singlu za koji potpisuje glazbu i tekst.

Uz Yayu koja je zadužena za vokal i Josipa Radića koji je odsvirao gitare, bas, klavijature i otpjevao prateći vokal, tu su još i Jere Šešelja zadužen za gitare i udaraljke, Vedran Križan na klavijaturama i Goran Šućurović na bubnjevima. Miks i master singla potpisuje Jere Šešelja, a label LAA. “Treba nam dosade” ima i prateći videospot, sniman je na temperaturama ispod ništice i usred globalne pandemije, a za produkciju je zaslužan sve traženiji studio Debela Curica kojeg čini mlada i kreativna ekipa iz Zagreba.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene