Ne propustite

Gallery klub predstavlja u subotu, 11.10.2014 gostovanje DJ ARNO COST!!!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vidimo se i ove subote na mjestu gdje zabava nikad ne prestaje!!!

Ovog vikenda ne propustite nastup jednog od vodećih DJ-a i producenta u Vašem omiljenom Gallery klubu!!!

Pogledaj i ovo showbuzz Ah, ta ljubav Nisu odoljeli jedno drugom pred cijelim klubom

Talent popularnog francuskog DJ-a i producenta, Arno Cost otkriven je u 2006, a njegov ugled brzo se oblikuje u jednoj od scena najperspektivnijih mladih talenata. Sa svojim glazbenim
senzibilitetom privukao je i neke od največih DJ zvijezda današnjice uključujući i David Guetta, Axwell, Avicii, Tiesto, Pete Tong i Sebastian Ingrosso.

Arno Costov talent je proizašao u ranoj dobi života. Odgojen na ritmovima pop glazbe, Italo-disco i kasnije, inovacije sjemene 'francuskog dodir', kao što su Daft Punk, Arno je uvažavanje pretvorio u stvaranje te je u 1999 godini počeo i sam producirati.Brzo naprijeduje do siječnja 2006, a plodove rada poćinje osjećati nakon što je potpisao na serijski Records u Francuskoj. Arnovo ime se je počelo pratiti s mnogo više pažnje u 2006 godini nakon objavljivanja svog prvog hit, 'Magenta' koji je producirao zajedno sa Arias.

Unisex Friday u Gallery klubu garantira vruću zabavu

Od tada Arno poziva za svoje remikseve mnoge umjetnike kao što su Moby, Goldfrapp, David Guetta, Laidback Luke itd ... Tijekom posljednjih nekoliko godina, u skladu s prenatrpanom rasporedu, turneja diljem svijeta, Arno Cost je dosljedno isporučivao kvalitetnu glazbu. Njegove pjesme "Cyan" i "Lise", objavljen u 2010 i 2011 dobili ogromnu podršku DJ-a i radia te su dopustitili Arno Costi da svira u najboljim klubovima i festivalima (Tomorrowland glavnoj pozornici, Pacha na Ibizi, Creamfields, zelena dolina ...). Od tada, David Guetta poziva Arnu Costu da sviraju skupa svako ljeto po njegovoj stranci "Fuck me I am Famous".Arno Costa, čija je reputacija sada čvrsto uspostavljena, odlučio se vratiti u studio i proizvoditi "doživotno" za Spinnin.U 2012, postićiće veliki uspjeh i potvrdu da je majstor za proizvodnju različite vrste glazbe.

Nadovezujući se na tom uspjehu, Arno Cost počinje turneju u SAD-u i dobiti rezidenciju u Las Vegasu i zakazane događaje u Miami, New York, Los Angelesa, Bostona, Denveru, Montrealu i Torontu. Arno Costa također jako puno putuje svijetom kako bi njegovi obožavatelji rado slušali njegovu glazbu i to ponajviše u Aziji, Australiji, Europi ili Brazila ...
Arno Cost producira i pjesmu "Nightventure" u suradnji sa svojim prijateljem Greg Cerrone koja postaje veliki hit. Pjesma je podržana i od strane njegovih prijatelja David Guetta, Nicky Romero, Fedde Le Grand i Sebastian Ingrosso.

Karta: 40kn

Rezervacije: 0994442444
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene