Nakon male pauze

Vratio se Fran FM! Klinci ga obožavaju, ali on predstavlja pjesmu kojom će osvojiti i one starije!

Fran FM - 8 Fran FM - 8 Matija Škalić/PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Fran FM - 7 Fran FM - 8 Fran FM - 6 Fran FM - 5 Fran FM - 4 Fran FM - 3 Fran FM - 2 +0 Fran FM - 1 Galerija

Fran FM, nakon nekoliko mjeseci pauze, opet osvaja glazbeni prostor Lijepe Naše.

Nakon hitova "Influencerica“ i "Me gusta“, vrijeme je za treći singl Frana FMa-a "Luda mala“, a riječ je o pjesmi iza koje stoje popularni dvojac Antonija Šola i Mario Regelja koji se potpisuju kao autori teksta i glazbe.

Pogledaj i ovo showbuzz volontira u azilu Malo im za sreću treba: Zgodni pjevač na trenutak je razveselio brojne napuštene psiće

"Već smo surađivali na ljetnom hitu „Me gusta“, ali „Luda mala“ nekako je zrelija pjesma i sjela mi je na prvu. Antonija i Mario točno kuže koji pravac želim ići i zbog toga sam iznimno sretan“, ističe teen zvijezda Fran FM.

Za novi singl "Luda mala“ snimljen je i video spot u režiji Matije Škalića. Mladi treper za spot je angažirao i Mariju Babić, inače studentica glazbene akademije, koja se odlično snašla u ulozi glumice. Za produkciju i aranžman bio je zadužen Borna Biondić, a treći singl ovog trepera zasigurno će s lakoćom doprijeti do ljubitelja moderne glazbe.

Inače, Fran FM uskoro priprema i puno novih stvari. Naime, napravio je i pjesmu o kriptovalutama koja će se naći na prvom glazbenom NFT-u. Riječ je o novoj tehnologiji, digitalnoj umjetnosti, gdje će se njegova pjesma moći skinuti za kriptovalute, a naći će se na Cardano Block Chainu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 +14 Oleg Tatarynov - 13 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 1 Supertalent: Anatacha Zandamela Anatacha Filimone - 10 Anatacha Filimone - 7 +17 Anatacha Filimone - 9 Celebrity Djevojka iz Drniša čije će ime svi zapamtiti, već joj prognoziraju svjetsku slavu: "Ovo je bolje od originala, savršenstvo!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene