The Ghost Of Love

Ekskluzivno poslušajte PlayOneov remix novog singla grupe Simply Red!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do uspjeha se ne dolazi preko noći - to definitivno može potvrditi popularni producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović D'Knock & DJ Fresh Jay), koji je godinama klesao svoj zanat surađujući s eminentnim imenima svjetske glazbene scene.

Do uspjeha se ne dolazi preko noći - to definitivno može potvrditi popularni producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović D'Knock & DJ Fresh Jay), koji je godinama klesao svoj zanat surađujući s eminentnim imenima svjetske glazbene scene, da bi im se ovih dana, kako kažu, ostvario dosad najveći uspjeh u karijeri.

Pogledaj i ovo showbuzz BEZVREMENSKI HITOVI SIMPLY RED Premijerno u Zagrebu

Radi se o suradnji s legendarnom britanskom pop grupom Simply Red, koja se ponovno okupila nakon dugogodišnje pauze i nedavno objavila povratnički album 'Big Love', pod producentskom palicom legendarnog britanskog producenta i dobitnika Grammyja, Andyja Wrighta. 

Kako su Andy i PlayOne već ranije uspješno surađivali na nekoliko zajedničkih projekata, Andy ih je u travnju ponovno kontaktirao te iskazao interes da upravo PlayOne zajedno sa Zvonimirom Dusperom (a.k.a. Rei Noel) remixira Simply Redov novi singl 'The Ghost Of Love'. D'Knock, DJ Fresh Jay i Z. Dusper remix su napravili u kratkom roku i ubrzo je uslijedio odgovor od strane Andyja, članova banda i njihovog managementa da je PlayOneov remix uvršten na službeno izdanje singla. Izvršna producentica ovog projekta je Petra Crnetić za Svijet Produkcije.

Uspjeh domaćih glazbenika: 'Čuvali smo u tajnosti, nismo vjerovali'

Na službenom izdanju singla "The Ghost Of Love", osim PlayOneovog, nalazi se još i remix poznatog britanskog producenta Marca JB-a, koji je kao član legendarnog producentskog dvojca Bimbo Jones producirao velik broj remixeva za svjetske zvijezde kao što su Lady Gaga, Rihanna, Pink i mnoge druge, te remix talijanskog producentskog dua Phunk Investigation, poznatog po produkcijama i remixevima za svjetska top glazbena imena, a neka od njih su George Michael, Boy George, Simple Minds i Sophie Ellis Bextor.

Osim što trenutno ubire plodove svog dugogodišnjeg rada, PlayOne nastavlja puniti klubove u sklopu svoje ljetne turneje koja je u punom jeku. Tako su prošle subote svojim spektakularnim nastupom oduševili publiku popularnog Noa Beach Cluba na Zrću. Pogledajte galeriju slika s PlayOneovog subotnjeg nastupa u klubu Noa. Photos by Mario Pavlović Mili i Marko Pavlić.

PlayOneov remix poslušajte OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene