Ne propustite

Carl Cox u dubrovačkom Culture Clubu Revelin

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako je već najavljeno u 3 mjesecu ljetnu sezonu Culture Cluba Revlin koja ove sezone počinje nešto ranije, otvorit će 16.5.2014 ni više ni manje nego legendarni Carl Cox.

Carl Cox je po izboru uglednog britanskog magazina Mixmag proglašen kao najbolji i najpoznatiji DJ u posljednjih 25 godina. 

Pogledaj i ovo showbuzz DJ u Dubrovniku INTERVJU Nekoć sramežljivi mladić danas je 'težak' 60 milijuna dolara

Saturdays Fever Night u Clubu Revelin!

Upravo zato Culture Club Revelin 16.5.2014 je odlučio otvorit ljetnu sezonu sa najvećim imenom elektronske scene! Kako su promo karte koje je klub ponudio na prodaju za najvjernije fanove već davno planule, na pretprodajnim mjestima možete pronaći ulaznice po regularnoj cijeni.

Culture Club Revelin za čitatelje Dnevnik.hra ima 2x2 karte za nastup slavnoj DJ-a! Sve što trebate napraviti je poslati na naš mail natjecaj@novatv.hr i pišite nam zašto želite u dubrovački klub!

Imamo i dobitnike: 

KREŠIMIR ĆORAK

VALENTINA BUDAK

Potražanja za rezervacije stolova je velika, te je ostalo još svega par stolova za koje bi se trebalo „pobrinuti“ u što kraćem roku Karte su u prodaji na www.eventim.hr a budući da u Dubrovnik dolaze prvi turisti potražnja karata krenula je i iz drugih zemalja.

Stoga požurite po svoje ulaznice i doživite pravi spektakl u Culture Clubu Revelin kakav priređuje najpoznatiji velikan elektro scene. Ulaznice na preprodajnim mjestima Culture Cluba Revelin (199 kn u pretprodaji, 249 na ulazu, a 299 VIP ulaznica).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene