Nova pjesma

Pjesma za 30. rođendan

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon ljetnog uspjeha s pjesmom ''Dopusti'', pjevač impresivnih vokalnih sposobnosti i šarma, Bojan Jambrošić ovih je tjedana u radijskom eteru prisutan s novim singlom ''Hvala ti za nas''!

''Pjesma 'Hvala ti za nas' za mene je jako posebna i emotivna jer sam je dobio kao poklon za svoj 30. rodjendan od svojih najbližih prijatelja i obitelji, pa smo uz ideju i režiju Roberta Boškovića i Tine Kadoić ovim spotom htjeli staviti pjesmu u prvi plan i dočarati paletu iskrenih emocija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Poznati i parfemi u humanitarnom pohodu Svi se pomalo plaše Domaće zvijezde prikupljale sredstva za pomoć djeci Ukrajine: ''Ne mogu vjerovati da se to događa u današnje doba!''

Djed Božičnjak u FOLK izdanju

Kadrovima snimanim u Gradskom kazalištu Žar ptica moj je zadatak bio izrazom lica dočarati osjećaje i emocije, a zahvaljujući iznimno talentiranoj plesačici Niki Lilek, te iste emocije pretočili smo u ples i boje. Ovim putem zahvalio bih Tini Kadoić i Robertu Boškoviću koji su zaslužni za ostvarenje ovog spota, kao i Blaženki Morić na frizuri i Nikolini Poropat za jedinstven styling, te naravno, gradskom kazalištu Žar ptica što su nam ustupili prostor.

PRVI DOZNAJEMO Justin Bieber stiže u Hrvatsku!

Na kraju bih samo naznačio da ovaj spot najiskrenije pokazuje mene i moje trenutne osjećaje kao i zahvalu na mojim prijateljima i najbližima.'' – povodom videospota izjavio je Bojan Jambrošić.

Bosanska izvedba pjesme 'Hello'! Da je barem i Adele čuje

Za glazbeni zaokret u dosadašnjoj Bojanovoj glazbenoj karijeri zasigurno je zaslužan njegov novi suradnik i producent Srđan Sekulović – Skansi koji autorski potpisuje pjesmu, dok se kao koautor glazbe pojavljuje Filip Fantoni.
Novim singlom 'Hvala ti za nas' Bojan nastavlja osvajati radijski eter modernom pop produkcijom koju definitivno možemo očekivati i u nadolazećim glazbenim materijalima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene