Posvećena ljepšem spolu

Šarmeri novim zabavnim hitom osvajaju i najhladnija ženska srca: Poslušajte pjesmu iza koje stoji lijepa ljubavna priča!

Šarmeri Šarmeri Foto: PR

Nova pjesma Šarmera "Ti si ko vino", zasigurno će vas šarmirati na prvo slušanje, a iza nje stoji jedna topla ljubavna priča.

"Ti si ko vino" novi je singl benda Šarmeri koji je mnogima poznat po svadbama i svirkama na brojnim drugim događanjima.

Iza sebe imaju više od tisuću nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu, a upravo novom pjesmom žele skrenuti pozornost publike i na vlastite pjesme. A kada je u pitanju topla ljubavna priča poput pjesme "Ti si ko vino", onda je sigurno da će doći do srca publike, pogotovo one ljepšeg spola.

Iza pjesme stoji Dominik Šušković iz popularnog sastava OSDS (Od srca do srca), a videospot je smješten u snježne predjele Gorskog Kotara koji su bili najidealniji za ovu ljubavnu priču. Jer ljubav otapa i najdeblji led, odnosno osvaja i najhladnije srce, ako je iskrena i ljudska.

Scenarij, produkciju i režiju videospota potpisuje Josipa Drenški iz Loree Studija, dok je montažu radio Filip Vrančić iz Filip Medija.

"Ti si ko vino koje me opija, noćas si moja, moja i ničija. Na svaku bivšu dođeš mi ko premija, ti si ko zlato, a druge bižuterija", refren je koji će vas osvojiti na prvo slušanje i odvesti na plesni podij, tamo gdje Šarmeri suvereno vladaju.

Članovi benda su: Sandro (vokal), Dino (bas), Denis (gitara), Tomica (bubnjevi) i Goran (klavijature).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene