USURET SONUSU

After beach ludilo - U Papayi se slavi ljepota!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

After beach ludilo vlada Papayom! Rasplesana i sretna lica gostiju iz cijelog svijeta krase svakodnevne nezaboravne provode u najljepšem klubu Mediterana.

Mokre ljepotice u kupaćim kostimima, brojna sretna lica i rasplesani gosti iz cijelog svijeta slika su još jednog nezaboravnog after beach provoda u Papayi.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljeto 2014. Sonus i Barrakud - vaši novi omiljeni festivali

Novaljska ljepotica živi nezaboravnu sezonu a u čarima vrhunske popodnevne zabave u najljepšem klubu Mediterana uživale su i brojne domaće zvijezde poput novaljske manekenke s njujorškom adresom Helene Šopar koja u Papayu dolazi svakog ljeta.

>> Znate li tko su plesačice na Zrću? Evo njihove priče!

Novitet u ovoljetnoj ponudi kluba Papaya je SONUS FESTIVAL koje se održava od 21. do 25. kolovoza. Na Zrću na očekuje pet dana i četiri noći nezaboravne zabave i brojne glazbene poslastice.

Sonus festival ove se godine održava po prvi put a na velikoj ljetnoj pozornici klubova Papaya i Calypso nastupit će preko 30 DJ-eva. Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Seth Troxler, Chris Liebing, Magda, Cassy samo su neka od vodećih imena vrhunskog elektronskog zvuka koji će osigurati danonoćnu zabavu i raspametiti Zrće.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene