Prva ljubav

Zlatan Ibrahimović prije sadašnje partnerice bio je zaručen za mladu studenticu, o njoj je samo jednom govorio, a priznao je i zašto su prekinuli

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 8 Zlatan Ibrahimović - 9 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 +23 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Galerija

Zlatan Ibrahimović ima jednu od najskladnijih veza s trenutnom partnericom Helenom Seger, a malo tko zna da je prije nje vrlo mlad bio zaručen.

Jedan od najpoznatijih nogometaša današnjice Zlatan Ibrahimović o svom privatnom životu ne voli puno govoriti, ali poznato je da je već godinama u sretnoj vezi s 11 godina starijom partnericom Helenom Seger.

Iako je Helenu upoznao vrlo mlad, sa samo 21 godinom, prije nje bio je zaljubljen u jednu djevojku koju je čak i zaprosio.

Pogledaji ovo Zlatan Ibrahimović - 15 Nekad i sad Prepoznajete li mladića na fotografiji? Od ovih prizora prošle su 24 godine, a mi na prvu nismo pogodili o kome je riječ!

Naime, Ibrahimović je oko dvije godine bio u vezi s Mijom Olhage, piše Sportsport.

Mia je bila konobarica s kojom se upoznao tijekom priprema na Cipru kada je bio igrač Malmea.

Magnus Gertten pisao je biografiju o nogometašu, ali ovu ženu u tekstu nigdje nije spominjao.

''Rekao mi je i stvari koje ne mogu citirati iz poštovanja prema njoj'', rekao je Magnus.

Magnus je istaknuo da je njihova priča pokazala koliko ljubav može boljeti kad propadne.

''Sve je to gledala iz blizine. I nije tako zabavno, a također mislim da nijedna djevojka nogometaša u Švedskoj nije doživjela nešto takvo'', dodao je Gertten.

Mia je u to vrijeme jednom govorila o Ibrahimoviću i otkrila kako su se upoznali kada je ona konobarila na Cipru.

''Bio je vrlo stidljiv i cijeli dan je sjedio u kafiću kako bi mi pravio društvu. Nisam ni znala tko je on nego mi se svidio kao osoba'', ispričala je Mia jednom prilikom.

Pogledaji ovo Zlatan Ibrahimović Celebrity Zlatan Ibrahimović svojoj djeci strogo brani nešto što se ostalim roditeljima podrazumijeva: ''Ne želim da ih povrijede loše stvari!''

Mia i Zlatan su se zaručili 2001. godine u Göteborgu, a zatim su živjeli zajedno u Nizozemskoj nakon njegovog transfera u Ajax. Međutim, uskoro su prekinuli. Zlatan je samo jednom govorio o Miji, a rekao je da je bila plavuša koja je studirala web dizajn te da je plakala kad je otišao.

Zlatan je spomenuo i zaruke s njom u jednom intervjuu s Piersom Morganom. Ona se u njegovom životu pojavila kad je bio velika mlada zvijezda nogometa. 

''Zaprosio sam je i rekla je da. Bilo mi je super, adrenalinski osjećaj, ali nisam shvaćao što to znači, odnosno da se unutar godinu dana trebaš vjenčati. Onda sam rekao da se ne želim oženiti, ali svidjelo mi se zaprositi nekoga'', otkrio je.

''Kad mi je rečeno da se trebam oženiti kroz godinu dana, sutradan smo prekinuli. Nisam je zaprosio jer je želim oženiti, nego zato što mi je to bilo cool.''

U istom intervjuu priznao je i da je jednom zaprostio Helenu, no ona nije pristala, te da na njegovu prošlost s Mijom nije ljubomorna.

Mia danas živi daleko od očiju javnosti s partnerom i dvoje djece u gradu Onsala u Švedskoj.

Zlatan, s druge strane, skrasio se s Helenom s kojom ima i dva sina, Maximiliana i Vincenta koji je već uspješno nastavio tatinim stopama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore i Melanie Griffith - 5 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 +26 Demi Moore - 2 Celebrity Bivša seks-bomba objavila video bez uređivanja pa pokazala kako njezino tijelo stvarno izgleda u 62. godini!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Gibonni - 11 Gibonni - 8 Gibonni - 9 Martin Kosovec - 2 +33 Martin Kosovec - 3 Celebrity Gibonni zapjevao pred 40 tisuća ljudi u Maksimiru, a pridružio mu se i mladić o kojem priča cijela Hrvatska!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene