''baš zato što ih volim...''

Zlatan Ibrahimović svojoj djeci strogo brani nešto što se ostalim roditeljima podrazumijeva: ''Ne želim da ih povrijede loše stvari!''

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Helena Seger - 5 Helena Seger - 2 Helena Seger - 1 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 +21 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Galerija

Zlatan Ibrahimović svoju djecu odgaja s 11 godina starijom partnericom, ali sada je otkrio da je on stroži kao roditelj, evo što svojoj djeci brani.

Nogometaš Zlatan Ibrahimović nikad nije skrivao koliko mu njegova djeca znače, a dva sina, Maximiliana i Vincenta, dobio je s 11 godina starijom partnericom Helenom Seger.

Iako bi mnogi očekivali da je Helena ta koja muškarce u svojoj obitelji drži pod kontrolom, Zlatan je sad otkrio da je on stroži roditelj, a i što svojoj djeci brani.

''Volim svoju djecu kao nikoga na svijetu i uvijek će mi biti na prvom mjestu. Baš zato što ih volim, želim ih zaštititi pa im ne dopuštam korištenje društvenih mreža. Ne želim da ih povrijede loše stvari koje mogu pročitati o meni. Zato na mom Instagramu nema nijedne fotografije moje djece'', rekao je Ibrahimović.

Njegove sinove čeka uspješna nogometna karijera jer su se već dokazali u mlađim kategorijama, a Ibrahimović kaže da je zbog toga na njemu velika odgovornost, prenosi Krstarica.

''Imam odgovornost izvesti ih na pravi put, a oni će dalje nastaviti kako žele'', zaključio je uspješni nogometaš.

Podsjetimo, Helena je prije veze sa Zlatanom bila u svijetu mode, a onda se posvetila poduzetništvu i vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alex D. Linz - 5 Alex D. Linz - 3 Alex D. Linz - 2 Alex D. Linz - 1 +2 Alex D. Linz - 4 Nekad i sad Gdje je danas Kevinov nasljednik? Predviđali su mu blistavu karijeru, no on se u tome nije vidio, a više ga ne biste prepoznali

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev i Jagoda Kumrić Petra Kraljev - 1 +25 Petra Kraljev - 2 Celebrity Zgodna zvijezda Kumova plijenila je poglede u izlasku, ovakvu je nemamo priliku vidjeti u seriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene