Ovo nitko ne bi pretpostavio

Zlatan Ibrahimović otkrio je da u svom domu ima samo jednu sliku na zidu, a ona za njega ima simbolično značenje

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 +19 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Galerija

Nogometaš Zlatan Ibrahimović objasnio je zašto u svom domu ne drži vlastite fotografije, a na zidovima ima samo jednu simboličnu fotografiju.

Nogometaš Zlatan Ibrahimović objasnio je zašto se u njegovu domu ne može pronaći nijedna fotografija njega. Umjesto obiteljskih fotografija na Zlatanovu zidu visi samo jedna, a ona ima simbolično značenje.

"Nemam svoje fotografije na zidovima, ali to je moja ideja. U obitelji moramo pamtiti odakle sva hrana dolazi, a to je od mojih stopala. To je podsjetnik za sve njih da svaki put kada uđu u moju teretanu vide ta stopala", rekao je bivši nogometaš tijekom intervjua s Piersom Morganom.

"Sve što sam rekao važno je da bismo znali odakle je sve došlo i zašto smo tu gdje smo danas. Nema mojih slika, rekla mi je Helena da me je gledala dovoljno. A to je važno i za moju djecu, važno je da me vide kao oca, a ne kao profesionalnog igrača Ibrahimovića. Ne bi trebali odrastati u mojoj sjeni, jer su važniji od mene i nikad neće doći u situaciju da će se osjećati drugim ili trećim. Oni su prvi", zaključio je.

Inače, nakon što je najavio da odlazi u mirovinu, Ibrahimović je u lipnju na Instagramu objavio fotografiju svojih stopala koja je prikupila više od dva milijuna lajkova, a pretpostavlja se da je na tu fotografiju mislio i u intervjuu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Sinove Maximiliana i Vincenta dobio je u braku s Helenom Seger, 11 godina starijom partnericom s kojom još uvijek nije stao pred oltar.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mural Aleksandre Prijović u Srbiji Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +26 Aleksandra Prijović - 1 Zanimljivosti Aleksandra Prijović sa suzama u očima ujedinila bivšu Jugoslaviju: Pogledajte mural koji je osvanuo u Srbiji!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene