evo kako se sredila za jahtu!

Zgodni Ibrahimović odmara se pod budnim okom 11 godina starije partnerice, za koju mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda jer bježi od medijske pažnje!

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović - 5 Zlatan Ibrahimović - 6 Zlatan Ibrahimović - 3 Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 +23 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Galerija

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger snimljeni su na odmoru u Francuskoj, točnije u Saint Tropezu, uz čiju obalu plove na luksuznoj jahti.

Umirovljeni nogometaš Zlatan Ibrahimović trenutačno se odmara sa svojom obitelji u Francuskoj, točnije u Saint Tropezu, u kojem boravi na luksuznoj jahti, gdje su ih paparazzi spremno dočekali.

Društvo im prave prijatelji s kojima uživaju u morskim radostima, 41-godišnji Zlatan okušao se u skokovima u more i izležavao se na SUP dasci, a sve to pod budnim okom svoje 11 godina starije partnerice Helene Seger.

I dok je on ponosno pokazao svoje isklesano tijelo ukrašeno brojnim tetovažama, lijepa plavuša bila je u dugoj pripijenoj suknji i majici bez rukava.

Par je u vezi od 2001. godine i zajedno imaju sinove Maximiliana i Vincenta, a Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima, a jednom je prilikom ispričala kako je upoznala Zlatana.

"Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam već izgrađenu uspješnu karijeru, svoj novac i nije mi trebao nogometaš da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije ni bio moj tip muškarca. Pri našem prvom susretu blokirao je svojim Ferrarijem prolaz mom Mercedesu, a ja sam samo vidjela njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam neraspoložena, vikala sam na njega i mislim da mu se to nije svidjelo", izjavila je Helen u jednom od rijetkih intervjua.

Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli kako ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Netipičnom ženom nogometaša također je čini to što nema zaposlene kućne pomoćnice.

Zajedno su prebrodili i brojne glasine o Zlatanovim aferama, a jedna od žena s kojom su ga u medijima povezivali bila je seksi talijanska novinarka Diletta Leotta, s kojom je snimio jednu reklamu. Te glasine Zlatan je odbio komentirati, a koliko obožava svoju Helenu, dovoljno govori njegov odgovor na novinarsko pitanje o tome kakve žene voli.

"Na kakve žene mislite? Ja želim samo jednu ženu", izjavio je tada Ibrahimović pritom misleći na svoju Helenu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Jamora - 5 Sofia Jamora - 4 Sofia Jamora - 2 Sofia Jamora - 1 +21 Sofia Jamora - 3 Celebrity Prati je 2,8 milijuna ljudi, a sad su je razotkrile paparazzo fotke: Pratiteljima servira uređene fotografije koje su puno drugačije od stvarnosti!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić, Maksim Mrvica i Jelena Rozga Ivan i Vjekoslava Huljić, Maksim Mrvica i Jelena Rozga Maksim Mrvica Jelena Rozga - 1 +24 Jelena Rozga - 6 Celebrity Jelena Rozga uživala je u društvu svjetski poznatog Hrvata koji se ne pojavljuje često u javnosti, a više ga nije lako ni prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene