o njoj se malo zna

Rijetka fotografija sestre Zlatana Ibrahimovića: Skupa su se borili da obitelji osiguraju kruh, a ona se od javnosti vješto skriva

Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 Zlatan Ibrahimović - 6 Zlatan Ibrahimović - 5 Zlatan Ibrahimović - 4 Zlatan Ibrahimović - 3 +21 Zlatan Ibrahimović - 2 Galerija

Obitelj Zlatana Ibrahimovića vješto se skriva od javnosti, a evo kako izgleda njegova sestra Sanela o kojoj se također vrlo malo zna.

Zlatan Ibrahimović slavni je svjetski nogometaš koji je rođen 1981. godine u Švedskoj, u obitelji iseljenika iz bivše Jugoslavije. Iako je jedno od najpoznatijih svjetskih lica, o njegovoj obitelji zna se vrlo malo.

Njegov otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra. Roditelji su se razveli prije nego što je napunio dvije godine, a Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su živjeti s majkom, polusestrama i polubratom.

A njegova sestra Sanela svoj život itekako dobro drži dalje od interesa javnosti. Sanela, za koju je Zlatan posebno vezan, rođena je 1979. godine. Ona je nogometašu bila velika podrška i oslonac u životu, a budući da su odrasli u siromaštvu, njih dvoje su se zajedno borili za da bi obitelj imala za kruh, prenosi Alo.

Njene rijetke fotografije imaju pojedini mediji u regiji, a jednu fotografiju na kojoj možete vidjeti kako izgleda pogledajte OVDJE.

Prema Zlatanovim riječima, da bi prehranila svoju djecu, Jurka je radila kao čistačica, nekada i po 14 sati dnevno. Iako život nije išao onako kako je željela, dala je sve od sebe da njenoj djeci ništa ne fali.

''Uvijek je imala moju ljubav. Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, blizu Paga da bude bliže sestrama. Želimo joj poslati Maksija i Vincenta, same, bez mame i tate. Trebaju se naučiti samostalnosti. Želim da neko vrijeme provedu u Hrvatskoj s bakom, koja ih može puno toga naučiti'', napisao je Ibrahimović u svojoj autobiografiji.

Podsjetimo, Zlatan je od 2001. godine u vezi s 11 godina starijom partnericom Helene Seger. Zajedno imaju sinove Maximiliana i Vincenta, a Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milijunske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 Ella Dvornik i Charles Pearce Celebrity Uskoro bivši muž Elle Dvornik pohvalio se nečim što je dosad skrivao od javnosti: "S obzirom na sve..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik - 3 Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik i Sandro Jelavić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 6 +26 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 Celebrity Uska haljina Silvije Dvornik potaknula je šuškanja i znatiželju kod njezinih pratitelja, neobični materijal istaknuo je dvije stvari na njoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene