pravi talent

Predstavio se kao fan Zdravka Čolića, a kada je skinuo periku i zapjevao izazvao je nevjericu: Evo tko je mladić koji je privukao pažnju u novom hit-showu!

Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? Nova TV 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 1 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 2 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 3 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 4 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 5 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 6 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 7 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 8 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 9 Marko Stanković u showu Tko to tamo pjeva? - 10 +12 Marko Stanković - 1 Galerija

Marko Stanković oduševio je gledatelje u prvoj epizodi showa "Tko to tamo pjeva?", u kojem je predstavljen kao fan Zdravka Čolića.

U prvoj epizodi novog showa Nove TV "Tko to tamo pjeva?" posebno se istaknuo  Marko Stanković, koji je predstavljen kao fan Zdravka Čolića.

Njega je natjecatelj eliminirao u drugoj rundi, misleći da je loš pjevač, međutim u trenutku razotkrivanja, kada je skinuo periku i zapjevao svojim pravim glasom, svi u studiju su ostali u šoku i izazvao je pravo oduševljenje.

Nakon nastupa je otkrio i da je zapravo obožavatelj legendarnog Čole te da je uz jednu njegovu pjesmu prvi put poljubio i svoju djevojku.

Jeste li gledali prvu epizodu showa "Tko to tamo pjeva?"

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Ako je suditi po komentarima s društvenih mreža, i gledatelji su bili ugodno iznenađeni Markovim glasom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tko to tamo pjeva (@tkototamopjeva_)

"Za njega sam bila uvjerena da ne zna pjevati, a ono pjeva vrhunski", "Sjajno!", "Nevjerojatno, bravo Marko", "Lik pjeva i više nego dobro", "Simpa šou, bilo mi je zabavno pogađati, ovog bi izvođača ja ostavila za kraj", neki su od brojnih komentara ispod videa Markova nastupa na Instagram profilu showa, koji je i on podijelio na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Dražen Trogrlić Zanimljivosti Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

"Par prelijepih dana u Zagrebu. Sasvim drugačiji show 'Tko to tamo pjeva', emitirat će se svakog petka od 20:15 na Novoj TV. Ja sam svoje odradio i nadam se da vam se dopalo, a ako gospodinu Goran bregoviću treba novi pjevač, ja sam slobodan i riječ 'MJESEC' mi leži", poručio je Marko na Instagramu, gdje redovito objavljuje i svoje snimke s nastupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M_A_R_K_O 🎙️🎙️ (@marko.stankovic001)

29-godišnji Marko živi u Ljubljani i završio je fakultet za multimediju i službeno je grafički dizajner, ali to radi samo za svoje potrebe. Glazba je njegov život i postepeno gradi karijeru. Od 14. godine zarađuje od glazbe. Bio je član raznih cover bendova, uključujući i tribute benda Michaela Jacksona. Svirao je i pjevao na njemačkim kruzerima par godina, bio je u finalu emisije Slovenia got Talent, a kao svoj najveći uspjeh izdvaja nastup kao predgrupa Goranu Bregoviću.

Pogledaji ovo Valentina Krajna Zanimljivosti Tko je ova svestrana ljepotica koja se pojavila u novom hit-showu? Iza sebe ima već nastup na velikoj domaćoj pozornici!

"Trenutno sam full time muzičar, obožavam svoj posao jer sam svakodnevno u kontaktu s ljudima i dobivam feedback od njih tako da mogu procijeniti kada idem u pravom smjeru, a naravno i kada sam nešto pogriješio. U prosjeku na godišnjem nivou imamo oko 130 nastupa, jako različitih, od festivala gdje nastupamo s našim pjesmama pred više tisuća ljudi, pa onda cabaret noći gdje pjevamo i plešemo uz strane hitove, sve do privatnih veselja gdje se najviše izvodi glazba sa našeg brdovitog Balkana", ispričao je Marko uoči showa "Tko to tamo pjeva?".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo sa sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo s Vesnom Dragojević i sinovima Janom i Gašparom Ante Gelo - 1 +9 Ante Gelo - 2 Celebrity Jedan od naših najpoznatijih glazbenika ponosno pozirao sa svojim sinovima, s njihovom majkom razišao se prošle godine zbog nove ljubavi  

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković Novak Đoković +30 Novak Đoković Celebrity Nove fotografije Novaka Đokovića obilaze svijet, snimljen je na plaži bez supruge Jelene, ali nije bio sam

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene