''Kakva ikona!''

Ovu snimku Taylor Swift nakon Super Bowla pogledalo je više od 16 milijuna ljudi: ''Povedite roditelje, rekli su...''

Taylor Swift Taylor Swift Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 3 Taylor Swift Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 2 Taylor Swift i Travis Kelce - 5 +18 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 Galerija

Taylor Swift nakon pobjede njenog dečka na Super Bowlu zabavljala se s roditeljima u noćnom izlasku, njena reakcija nasmijala je njene pratitelje i postala viralna.

Taylor Swift podijelila je urnebesnu snimku Travisa Kelcea kako tulumari s njezinim roditeljima u noćnom klubu u Las Vegasu.

34-godišnja pop megazvijezda na svom je TikToku podijelila smiješnu snimku iz kluba koja prikazuje Travisa, njezine roditelje Andreu i Scotta te potom Taylor koja je napravila kiseli izraz lica, a u pozadini je treštala glasna glazbna i disko reflektori.

''Slučajno otići u klub s roditeljima je nešto što bi svatko trebao probati barem jednom u životu'', napisala je Taylor u opisu videa te nasmijala više od 16 milijuna gledatelja koji su dosad vidjeli njenu objavu.

''Ovo je party za prijatelje i obitelj, rekli su… Povedite i roditelje, rekli su…'' pisalo je na videozapisu.

''Ikono'', ''Ovo me nasmijalo do suza'', ''Nikad nije nije dijelila ovoliko obiteljskih snimki na internetu, toliko je zaljubljena, presretna sam'', pisali su njeni fanovi u komentarima.

@taylorswift

accidentally going clubbing with your parents is something everyone should try at least once in their life

♬ original sound - Taylor Swift

Inače, Swift i njen dečko Travis u klubu su slavili pobjedu njegovog tima na Super Bowlu koji je ove godine izazvao veliki interes javnosti. 34-godišnja Taylor napeto je pratila utakmicu u svečanoj loži i navijala za 34-godišnjeg Travisa u društvu članova njegove obitelji i svojih prijateljica, a nakon što je postalo jasno da je njegov tim pobijedio, pohitala je na teren gdje ga je ljubila i grlila. Uoči Super Bowla nagađalo se hoće li u slučaju pobjede Travis zaprositi Taylor pred svima i ispisati povijest tog kultnog sportskog događanja, što se nije dogodilo, ali to nije spriječilo obožavatelje da bruje o njihovu romantičnom poljupcu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov i supruga Ilina - 11 Sandi Cenov i supruga Ilina - 5 Sandi Cenov i supruga Ilina - 2 Sandi Cenov i supruga Ilina - 1 +26 Sandi Cenov i supruga Ilina - 3 Nekad i sad Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives prozvali caricom, a bit će vam jasno zašto kad vidite tko stoji iza raskošnog buketa ruža kojim se pohvalila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene