Ništa se ne zna

Posljednja objava kraljevske obitelji unijela nemir među obožavateljima, skrivaju li pravo stanje Kate Middleton?

Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 4 Kate Middleton +20 Kate Middleton - 2 Galerija

Posljednja objava kraljevske obitelji još je više zabrinula fanove Kate Middleton, evo zašto misle da skrivaju njeno stvarno zdravstveno stanje.

Povodom Dana žena, kraljevska obitelj objavila je čestitku na društvenim mrežama, a u glavnoj ulozi bila je princeza od Walesa Kate Middleton.

Na profilu su objavljenje njene stare fotografije iz starih kraljevskih posjeta, a njezine fanove to je dodatno zabrinulo te su sigurni da palača skriva pravo zdravstveno stanje princeze.

''Sretan Međunarodni dan žena! Slavimo utjecaj nevjerojatnih žena danas, i svaki dan. Ovo su samo neke od briljantnih žena koje su nas inspirirale u proteklih 12 mjeseci'', stoji u statusu koji prati fotografije.

Među fotografijama nalazi se i ona njezinog susreta sa Sarah Goldson, koja trenira dječake i djevojčice za Wimbledon. Tu je i njezina snimka s Biancom Sakol, suosnivačicom banke za bebe Sebby's Corner, koju je posjetila u studenom, te još jedna s dr. Gubby Ayidom, izvršnom direktoricom dječje bolnice Evelina London. Tu je i slika Kate i Williama dok razgovaraju s profesoricom Uzom Iwobijem, osnivačicom Race Council Cymru, koju su upoznali na putovanju u Cardiff u listopadu.

 

Ipak, nema nijedne novije fotografije princeze, a posljednja na kojoj je viđena puštena je u javnost prije nekoliko dana, no nakon nje su se počele širiti teorije zavjere.

Paparazzi su Kate i njezinu majku uhvatili u automobilu u Windsoru, a nakon što je fotografiju objavio TMZ, brojni su počeli širiti teorije zavjere kako to uopće nije bila Kate, već su poslali njezinu dvojnicu.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

Princeza inače nije bila viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. Zbog toga su se počele širiti zavjere o tome zašto je zapravo tako dugo nema, pa su iz Kensingtonske palače prije nekoliko dana objavili vijest da je dobro kako bi ih ušutkali.

Medijima je nešto kratko poručio i princ William.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Tia Jurčić - 3 Tia Jurčić - 1 Tia Juričić i Kenny Smith - 1 +16 Tia Jurčić i Kenny Smith Celebrity Tia Jurčić potvrdila višetjedna šuškanja o njoj i NBA zvijezdi, nedavno se rastala od Mamića: ''Moj poseban čovjek!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 +26 Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Prijović u pripijenoj kožnoj haljini odvratila pažnju na svoje ženstvene obline, za povratak u Arenu morala se ovako srediti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene