Pripremite olovku i papir!

Brenin Boba može se pohvaliti talentom s kojim su najbolje upoznati njegovi bližnji, a o čemu je riječ, javno je otkrio njegov sin!

Lepa Brena i Slobodan Živojinović - 1 Lepa Brena i Slobodan Živojinović - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Slobodan Živojinović - 2 Lepa Brena s obitelji - 1 Lepa Brena s obitelji - 2 Lepa Brena s obitelji - 3 Lepa Brena i suprug - 5 Lepa Brena i suprug - 3 Lepa Brena i suprug - 1 Lepa Brena, Boba Živojinović, Viktor Živojinović Lepa Brena i Boba Živojinović Lepa Brena +22 Lepa Brena Galerija

Slobodan Boba Živojinović poznat je po uspješnoj karijeri tenisača i biznismena, no samo bliži obitelji Živojinović znaju da je Brenin suprug odličan i kada je kulinarstvo u pitanju.

Suprug Lepe Brene Slobodan Boba Živojinović u regiji je poznat kao uspješan tenisač, ali malo tko zna da je taj bivši sportaš zapravo i odličan kuhar. Naime, njegova djeca i supruga ne ustručavaju se pohvaliti delicijama koje im on priprema, a nešto što fino sprema je i baklava.

Tako je jednom prilikom njegov sin Viktor na svom Instagramu objavio fotografiju baklave s pistacijama koja je oduševila sve njegove pratitelje. Nju je pripremio Boba, a recept je dobio od supruge Brene, koja je iz Bosne, zemlje poznate po odličnoj baklavi.

Neki su se čak i našalili da je Brena sigurno baklavom osvojila Bobu, a bosanskohercegovački mediji sad su objavili i pravi recept Bobe Živojinovića:

Sastojci:
Svježe kore za baklavu, 350 g maslaca, 350 g mljevenih pistacija, 2 žlice kristal-šećera. Sirup: 4 šalice vode, 3 šalice šećera, sok jednog limuna.

Priprema:
Sastojke za sirup sjedinite i prokuhajte. Kore redajte u pleh, svaku premažite maslacem i pospite pistacijama pomiješanim s kristal-šećerom. Isijecite i pecite na 200 ºC 40 minuta. Vruću baklavu prelijte hladnim sirupom.

Podsjetimo, Boba i Brena u braku su od 1991. godine, a zajedno imaju sinove Viktora i Stefana. Boba iz prvog braka sa Zoricom Desnicom ima sina Filipa, koji je ovih dana tema medija zbog supruge Aleksandre Prijović, koja je rasprodala tri beogradske Arene, četiri zagrebačke i dvije sarajevske.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Newman Michael Newman 2015. godine Michael Newman Pamela Anderson - 7 +4 Jason Momoa (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bio je omiljeni lik iz kultne serije i sportaš, a onda se suočio sa strašnom dijagnozom, evo kako danas izgleda i što radi

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 4 Jamie Lee Curtis i Arnold Schwarzenegger - 1 Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis +21 Jamie Lee Curtis u filmu ''Istinite laži'' - 8 Nekad i sad Prije 30 godina zavodila je Schwarzeneggera u scenama koje su nezaboravne, a evo kako njih dvoje izgledaju danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene