Recite nam u anketi!

Nataša Janjić zablistala je u haljini koju je splitska publika već vidjela na Severini, čiji vam se outfit više sviđa?

Nataša Janjić - 6 Nataša Janjić - 6 Josko Supic / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić - 4 Severina - 1 Severina - 2 Nataša Janjić - 3 Nataša Janjić - 2 Nataša Janjić - 1 Severina - 8 Severina - 2 Severina - 3 +21 Severina - 6 Galerija

Nataša Janjić na Melodijama Jadrana nosila je jednaku haljinu onoj koju je Severina već jednom predstavila Splitu na dočeku Nove godine 2023., a u anketi odaberite kojoj bolje stoji.

Glumica Nataša Janjić okušala se u pjevačkoj ulozi na Melodijama Jadrana, koje su ugostile brojne domaće zvijezde u Splitu.

Na događaj je stigla u crnoj haljini koja je po sebi imala linije od srebrnih cirkona, a kombinirala ju je sa štiklama od mrežastog materijala.

Ali splitska publika već je jednom vidjela takvu haljinu, i to na Severini, koja ju je nosila na dočeku Nove godine 2023.

Sevka je tu haljinu kombinirala malo drugačije, a s obzirom na to da je bila zima, ispod haljine je nosila crne najlonke te crnu majicu dugih rukava i visoke crne čizme na petu.

Obje dame napravile su sjajne outfite od te haljine, a vi nam u anketi recite čija vam se više svidjela.

Kome ova haljina bolje stoji?

  • Severini
  • Nataši Janjić

Ukupno glasova:

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 1 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 2 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 3 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 4 +12 Andrea Pirlo i Valentina Baldini - 8 Celebrity Legendarni bivši nogometaš zbog ove tajanstvene žene ostavio je suprugu s kojom je dobio djecu, a zbog njezinih je oblina nastala prava pomutnja na plaži!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 5 +28 Diletta Leotta - 6 Celebrity Najzgodnija sportska novinarka ljepotu i obline trudničkog tijela pokazala je u badiću koji se gotovo stopio s bojom kože

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene