Nije mu to oprostio

Isplivali detalji svađe princa Harryja i poznatog glumca, za sve su krive prljave tajne o njemu?

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kruna, Dominic West Elizabeth Debicki i Dominic West Dominic West i princ Harry - 1 Dominic West i princ Harry - 2 Princ Harry Princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry +19 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Dominic West i princ Harry bili su dobri prijatelji, čak su zajedno bili na jednoj humanitarnoj ekspediciji, ali onda su stvari pošle po zlu.

Britanski glumac Dominic West progovorio je o detaljima svađe i narušenog odnosa s princem Harryjem, s kojim si je nekada bio dobar prijatelj.

Dominic, koji inače glumi princa Charlesa u petoj i šestoj sezoni Netflixove drame "Kruna", odlučio je otkriti što se točno dogodilo između njih dvojice i zašto si više nisu dobri, gostujući na Times Radiju.

Dominic i Harry inače su bili dobri prijatelji pa su čak zajedno i prepješačili Južni pol 2013. godine za Walking With the Wounded, britansku dobrotvornu organizaciju koja pomaže ozlijeđenim veteranima, no danas više ne razgovaraju.

Naime, na pitanje je li mu Harry ponudio kakav savjet za pripremu uloge princa Charlesa, Dominic je objasnio da njih dvojica više ne komuniciraju.

"Rekao sam previše na jednoj konferenciji za novinare pa nismo razgovarali nakon toga. Mislim da su me pitali kako smo proslavili kad smo stigli na odredište i vjerojatno sam rekao nešto previše", zaključio je Dominic.

On je naime u prethodnim izjavama opisao živahno slavlja nakon ekspedicije, a o čemu je izvijestio ABC News u vrijeme ekskurzije.

"Većina nas, uključujući i Harryja, otišla je na dvodnevno putovanje s islandskim vozačima kamiona koji su sa sobom donijeli ubitačno domaće pivo i dosta toga se popilo", ispričao je tada Dominic.

Uz to je dodao i da su svi pili šampanjac iz protetičkih nogu vojnika ozlijeđenih u Afganistanu i da je Harry pričao proste šale kako bi podigao moral na putovanju, što je bilo dovoljno za kraj njihova prijateljstva.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 1 +16 Kristijan Ugrina Celebrity Širi se apel za pomoć omiljenom licu s malih ekrana, nakon emotivne objave oglasio se i on: "Samo da ta saga završi..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 +26 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Celebrity Na odmoru sa svojim 17 godina mlađim mužem posebno se opustila, a prizor koji je podijelila s milijunima njemu nimalo ne smeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene