Živi u luksuzu

Evo na koliko su Amerikanci procijenili bogatstvo Zdravka Čolića, a dali su mu i zanimljiv nadimak!

Zdravko Čolić - 4 Zdravko Čolić - 4 Indir Merdanović - Stars & More 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Zdravko Čolić u Varaždinu - 2 Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 8 Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić u pulskoj Areni - 10 Zdravko Čolić u pulskoj Areni - 9 Zdravko Čolić u pulskoj Areni - 7 +19 Zdravko Čolić u pulskoj Areni - 2 Galerija

Prema pisanju američkog portala celebritynetworth.com. bogatstvo Zdravka Čolića procjenjuje se na poprilično vrtoglav iznos.

Zdravko Čolić jedan je od najpopularnijih glazbenika ovih prostora i sa svoje 72 godine puni arene i koncertne dvorane gdje god zakaže nastup, a čini se kako je i jedan od najbogatijih pjevača.

Prema pisanju američkog portala celebritynetworth.com Zdravkova imovina procjenjuje se na 20 milijuna dolara, a opisan je kao nekadašnja jugoslovenska pop-zvijezda i "srpski Tom Jones".

Jeste li očekivali tu cifru?

  • Očekivao sam više.
  • Očekivao sam manje.

Ukupno glasova:

"Napunio je stadion Marakana, Ušće, a 2019. godine postavio je apsolutni rekord sa šest koncerata zaredom u beogradskoj Areni, gdje ga je slušalo 110 tisuća ljudi", piše na portalu.

Pogledaji ovo Zdravko Čolić Celebrity Zdravko Čolić u mladosti je uspio zavesti bivšu pobjednicu Eurosonga, no njihova kratka priča nije imala sretan kraj: "Sve je bilo tu, i cvijeće, i svijeće, ali…''

Zdravko sa svojom obitelji živi u luksuznoj vili u beogradskom naselju Košutnjak, a prema pisanju portala Istarski.hr prošle je godine kupio luksuzni stan u Puli, koji se nalazi u sklopu projekta koji je trenutačno u izgradnji u Marini Veruda.

Pogledaji ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 Celebrity Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Luksuzni stan bit će smješten u jednoj od pet zgrada na brdu iznad marine, a s kojeg se pruža prekrasan pogled na zaljev, Verudelu, Pješčanu uvalu i Fratarski otok. Cijene stanova se kreću od 5.500 eura po kvadratu, no nije poznato koji je točno Zdravko odabrao, a se nude oni i preko 100 kvadrata i s velikim terasama pa nekima cijene doseže i preko pola milijuna eura.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Horvat Dunjko na Eurosongu Lidija Horvat Dunjko na Eurosongu Lidija Horvat Dunjko na Eurosongu Lidija Horvat Dunjko na Eurosongu +20 Lidija Horvat Dunjko i Antonija Dunjko Nekad i sad Ostvarila je jedan od najboljih rezultata Hrvatske na Eurosongu, pa se s nostalgijom prisjetila: "Da nije bilo granatiranja dan prije, mi bismo sigurno pobijedili!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock - 4 Sandra Bullock - 5 Sandra Bullock - 2 Sandra Bullock - 3 +26 Sandra Bullock Celebrity Nakon tragičnog gubitka partnera, miljenici Hollywooda utjehu su pružila djeca, sad je pokazala i sina koji je već veći od nje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene