Iskazala oduševljenje

Bivša predsjednica Kolinda reagirala na fotografiju Milanovića sa suprugom: ''Tako je lijepo vidjeti...''

Zoran i Sanja Milanović - 2 Zoran i Sanja Milanović - 2 Facebook 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Zoran i Sanja Milanović - 5 Zoran i Sanja Milanović - 4 Zoran i Sanja Milanović - 3 Zoran i Sanja Milanović - 2 Zoran i Sanja Milanović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +20 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović pohvalio se fotografijom iz Katra sa svojom suprugom Sanjom Musić Milanović, a komentirala ih je i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović pohvalio se fotografijom iz Katra sa svojom suprugom Sanjom Musić Milanović. Prva dama Hrvatske i njen suprug fotografirali su jedan selfie, a Milanović se time pohvalio na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Stjepan Mesić Kakva ekipa! Predsjednici na okupu: Kolinda snimala selfije, Milanović i Mesić šaputali, a najveća zvijezda bio je Josipović

''Bravo!'' napisao je kratko uz emotikon hrvatske zastave, a u komentarima se javila bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

''Tako je lijepo u Katru vidjeti hrvatske boje. Svi nas prepoznaju kao definitivno najvatrenije navijače'', izjasnila se.

Međutim, Milanović joj na komentar nije odgovorio, ali je skupila 600-tinjak lajkova od svojih obožavatelja.

Kolinda je velika navijačica te Vatrene podržava na svim velikim prvenstvima, a ove godine i onda je također stigla u Katar kako bi im pružila podršku.

Na svakoj utakmici bila je na stadionu, a u Dohi se družila s Hrvatima i navijačima koji su tamo otputovali bodriti našu hrvatsku reprezentaciju.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kuleš - 1 Mia Kuleš - 3 Mia Kuleš - 2 Ivo Štrkljević - 3 +32 Ivo Štrkljević - 1 Celebrity Evo kako su Mia i Ivo komentirali ljubomoru Maje Šuput, a imali su nešto poručiti i njezinu zlatnom gumbu!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Pajčin - 2 Ksenija Pajčin - 1 +0 Ksenija Pajčin - 3 Celebrity Bila je jedna od najljepših pjevačica regije, a onda joj je njen dečko na stravičan način okončao život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene