Oko sokolovo!

Sevka pozirala i istaknula svoje vitke noge, no jedan je pratitelj primijetio nešto drugo: ''Malo su isfušarili...''

Severina Severina Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina i majka Ana Severina Severina - 8 Severina - 7 Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 +20 Severina - 3 Galerija

Severina je pozirala na stepenicama, a među hrpom obožavatelja koji su hvalili njezin izgled jedan je zamijetio nešto drugo.

Pjevačica Severina pozirala je za novu objavu na društvenim mrežama, a do izražaja su došle njezine duge i vitke noge.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Sevka je za tri fotografije sjela na stepenice i u prvi plan gurnula noge u crnim uskim hlačama koje su sezale i ispod žarkocrvenih štikli, dok je na hlače nosila bordo kožni prsluk.

''Leg day'', napisala je u opis fotografija, a pratitelji su u komentarima nastavili hvaliti njezin izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Međutim, jednom pratitelju za oko je ipak zapelo nešto drugo. Naime, jedan je muškarac na fotografijama zamijetio da su na stepenicama loše napravljene fuge, a to je bez ustručavanja i napisao.

''Ko je stepenice radija? Pa, stavija je krive fuge, idu boja drva ili nijansa svjetlije, nikako bijele. Inače, sve u svemu, lipe skale'', pisalo je u komentaru, a brojni su se na komentar samo nasmijali.

''Malo su ti isfušarili ove rubove stepenica sa silikonom'', dodao je još jedan pratitelj.

Ipak, drugi fuge nisu primijetili, već su samo nahvalili Severininu vitku figuru.

''Jednostavno savršena Seve'', ''Uvijek nešto novo isfuraš'', ''I dalje mi ne ide u glavu da ona ima 50 godina!!!'' pisali su.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Rendeli - 1 Nevena Rendeli - 2 Nevena Rendeli - 1 Nevena Rendeli - 5 +18 Nevena Rendeli - 3 Celebrity Nevena Rendeli i suprug završili s ozbiljnim poteškoćama u afričkoj džungli: ''Ova priča mogla bi se nazvati - kako preživjeti''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Posavec Tušek i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević +13 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Celebrity Momčilo Otašević o očinstvu i svojoj najvećoj mani: ''Ima jedna fora, samo se ugrizem za jezik ili obraz!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene