Hm...

Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Meghan Markle Meghan Markle Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 6 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 1 Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Rebel Wilson i Ramona Agruma sa kćerkicom Rebel Willson +20 Rebel Willson Galerija

Rebel Wilson progovorila je o neugodnom susretu koje su ona i njezina majka nedavno imale s Meghan Markle i princom Harryjem.

Glumica Rebel Wilson progovorila je o neugodnom susretu koji je nedavno imala s kraljevskim parom princom Harryjem i Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Otkrila je da ih je s kraljevskim parom upoznao zajednički prijatelj i rekla da Harry nije mogao biti ljepši, ali Meghan nije bila tako cool.

''Meghan nije bila tako prirodno topla'', rekla je voditelju Andyju Cohenu u emisiji ''Watch What Happens Live''.

Međutim, Rebel je priznala da je Meghanino hladno držanje možda posljedica toga što joj je njezina majka, Sue Bownds, postavljala neka osobna pitanja.

''Moja joj je mama, budući da je Australka, postavljala sva ona pomalo nepristojna pitanja poput, "Gdje su ti djeca?" i takve stvari'', rekla je Rebel.

''Mama je pitala: ''Tko su ovi dosadni robijaši iz Australije?'', ja kažem: "Mama, nemoj je to pitati", našalila se glumica.

Da pojasnimo, Rebelina majka vjerojatno se osvrnula na povijest Britanaca i Australaca. Tadašnji kradljivci ovaca i džepari bili su prvi Britanci koji su bili prekomorski naseljenici. Zbog toga su ih nazivali robijašima, a ti Britanci 1786. godine prisvojili su zaljev Botany kao prvu australsku robijašku koloniju.

Znajući ovo, Harryju i Meghan zasigurno nije bilo svejedno kada se netko ovako našalio na njihov račun, ali čini se da se na to više uvrijedila Meghan nego Britanac Harry.

A ovo nije ni prvi put da u javnost izlaze iskrene reakcije ljudi koji su upoznali Meghan, a koji govore da glumica baš i ne ostavlja dobar dojam.

Podsjetimo, Rebel se nedavno zaručila za svoju zaručnicu Ramonu Agrumu u dvorcu Pepeljuge u Disneylandu u Kaliforniji. Na istom mjestu planiraju održati i vjenčanje. Sreći za Rebel posljednjih nekoliko mjeseci nema kraja pa je tako 7. studenog svijetu predstavila svoju i preslatku kćer Royce koju im je rodila surogat-majka.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +17 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene