Naše bivše zvijezde

Među masom navijača hrvatsku reprezentaciju došli su bodriti i Niko Kranjčar i Josip Šimunić!

Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 2 Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 2 Igor Kralj/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 5 Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 4 Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 1 Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 3 Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 6 Josip Šimunić, Mihael Mikić i Niko Kranjčar Josip Šimunić, Mihael Mikić i Niko Kranjčar Mihael Mikić i Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar Niko Kranjčar - 5 +3 Niko Kranjčar - 4 Galerija

Bivši nogometni reprezentativci Niko Kranjčar i Josip Šimunić stigli su podržati Vatrene protiv utakmice s Brazilom.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra važnu utakmicu za prolazak u polufinale s Brazilom, a na tribinama su se ovog puta brojnim navijačima pridružili i bivši hrvatski nogometaši.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić nastala mala konfuzija Zrinka Cvitešić izazvala pomutnju objavom o dolasku prinove: "O moj Bože, čestitke tebi i Niki!"

Niko Kranjčar i Josip Šimunić u opuštenom su i sportskom izdanju sjeli među navijače te došli bodriti svoje nasljednike.

Dvojica bivših nogometaša i danas vole često pogledati kako igra hrvatska reprezentacija, a nakon svojih sjajnih karijera, posvetili su se obiteljskom životu.

Šimunić je od 2013. u braku s Christinom Marie, a par je prije četiri godine pogodila strašna tragedija, kada je od posljedica komplikacija gripe preminula njihova kćerkica Luciana koju su dobili iste godine kada su se vjenčali.

Sina Juru dobili su krajem 2016. godina, a na ljeto 2019. u obitelj je stigao još jedan sinčić.

Inače, Josip je rođen u Canberri u Australiji, ali ima hrvatske korijene zbog kojih je odlučio igrati za našu reprezentaciju u kojoj smo ga gledali od 2001. do 2013. godine.

Niko je, pak, od 2014. godine u vezi našom glumicom Zrinkom Cvitešić koja gradi inozemnu karijeru pa već dugo vremena žive u Londonu. Samozatajni par pred oltar još nije stao, a ne vole otkrivati nikakve detalje iz privatnog života, no u svakom rijetkom zajedničkom pojavljivanju pokazuju da su još zaljubljeni kao prvog dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 10 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Našoj najpoznatijoj navijačici na stadionu prišao zaštitar, a pojavila se u grudnjaku i tajicama od lateksa!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar i Natalia Barulich Soraja Vučelić Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) +8 Natalia Barulich (Foto: Instagram) Celebrity Nestašni brazilski nogometaš bio je u vezi s atraktivnom Hrvaticom, a šuškalo se i da ljubi srpsku starletu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene