Odbijena!

Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 3 Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 5 Lourdes Leon - 6 +0 Lourdes Leon - 3 Galerija

Madonnina kći Lourdes Leon doživjela je neugodnost na modnoj reviji u New Yorku, a za sve je sama kriva.

Madonnina kći Lourdes Leon dobila je zabranu ulaza na reviju Marca Jacobsa u New Yorku jer je stigla nakon zatvaranja vrata.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 2 kopija slavne mame Odrasla je pod povećalom javnosti i godinama trpjela pogrdne nadimke, a danas pažnju krade u razgolićenim izdanjima!

Ponižavajući incident dogodio se samo dvije godine nakon što je Lourdes proglašena zaštitnim licem kampanje istog modnog brenda za proljeće 2021. godine.

Taj je događaj vrlo brzo postao popularan jer je objavljen na društvenoj mreži TikTok, a jedan korisnik pokazao je što se događalo ispred ulaza u zgradu gdje Lourdes nije imala dopuštenje za ulazak.

Lourdes se ispred ulaza pojavila točno u 18 sati kada je revija počinjala, a na stepenicama su je zaustavili zaštitari.

Čovjek s kojim je stigla i Lourdes više su puta obaviješteni da je događaj zatvoren te su pregovori trajali dulje od minute.

Dok je Lourdes pokušavala ući, mogli su se čuti slučajni prolaznici koji pokušavaju reći čuvarima tko je ona.

''Pusti je unutra, ona je Madonnina kći'', ''Ne znaš tko je ona?''

Ali zaštitari nisu popuštali i to je još više naljutilo okupljene obožavatelje koji su potom počeli vikati: ''Pustite ju unutra!''

Naposljetku je Lourdes odustala i nagnula se štiteći lice jednom rukom dok se vraćala prema automobilu kojim je stigla.

Lourdes je za prigodu odjenula zanimljivu kombinaciju od trapera koju je kombinirala s bijelim visokim čizmama na petu, ali na reviji je, nažalost, nitko nije vidio.

 

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

Kao kći pop-kraljice, Lourdes je odmalena navikla na medije, a nekad se morala nositi i s pogrdnim nadimcima, poput "ružnog pačeta", no pažnju sada privlači buntovnim stilom i ponašanjem. Često se može vidjeti s neobrijanim pazusima, koje je ponosno pokazala i na crvenom tepihu za što su je mnogi pohvalili, a poznata je i po golišavim izdanjima, što joj je i još jedna zajednička stvar koju dijeli s majkom. Nekoliko je puta šokirala ponašanjem u situacijama kada je uhvaćena nakon konzumiranja koje čašice previše i kada je jedva stajala na nogama.

Lourdes je najstarija od Madonnine djece i poznata je kao njezina mezimica, a Madonna ju je dobila s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 3 +27 Franka Batelić - 2 Celebrity Franka Batelić pohvalila se novom fotografijom s kćerkicom koja je već iskusila nešto što mnogo ljudi još nije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll u sićušnom bikiniju zaplesala na narodnjake pa obznanila novu odluku: ''Samo za vas svaki tjedan ću...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene