''Chapeau...''

Kolinda se objavom s posebnog mjesta oprostila od omiljenog Ćire: ''Gdje si iscrtao jedan od najvećih slavoluka pobjede, nedostaješ...''

Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Miroslav Ćiro Blažević i Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +19 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović emotivnom se objavom oprostila od Miroslava Ćire Blaževića, koji je ispraćen na posljednji počinak nakon teške bolesti.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović oprostila se od legendarnog trenera Miroslava Ćire Blaževića, koji je ispraćen na posljednji počinak na zagrebačkom Mirogoju.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 sve su zabilježile kamere Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Kolinda je na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj se nalaze Ćirina uokvirena fotografija i buket crveno-bijelih ruža ispred poznatog spomenika u Parizu, gdje je Ćiro 1998. ispisao povijest.

''U Gradu Svjetlosti, gdje si zajedno s legendarnom generacijom Vatrenih iscrtao jedan od najvećih slavoluka pobjede hrvatskog sporta, beskrajno nam nedostaješ! Chapeau, dragi Ćiro!'' napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Ćiro je preminuo nakon duge i teške bolesti u 88. godini, a u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski za njega je održana komemoracija, nakon koje je pokopan na Mirogoju.

Od trenera svih trenera došli su se pozdraviti brojni poznati s kojima je surađivao ili bio samo dobar prijatelj, a Blaževića će pamtiti i bivša predsjednica, koja je nakon vijesti o smrti podijelila i njihovu zajedničku fotografiju.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj - 2 Ana Čagalj - 3 Ana Čagalj - 4 Joško i Ana Čagalj - 4 +21 Joško i Ana Čagalj - 3 Celebrity Jolina supruga u opako seksi kombinezonu zasjenila njegov rođendanski party, veliki prorez ispod grudi posebno je zanimljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene